VAAO

27.2.2024

Opintoja aikuiselle joustavasti elämän eri vaiheissa

Nuori nainen vasemmalla ja nuori mies oikealla katselevat läppäriltä ohjelmaa. Taustalla on vihreä kupoliteltta. On kesä.

Aikuisille on tarjolla monia mahdollisuuksia jatkaa opiskelua myös työn ja harrastusten rinnalla. Voit valita itsellesi sopivan tavan oppia ja kehittyä – olipa kyseessä unelmien ammatti tai uusi ura.

Koulutus ei ole vain ammatillista oppimista, vaan se myös kehittää henkilökohtaisia taitoja ja lisää itseluottamusta. Yhteisöllisyys ja verkostoituminen ovat tärkeä osa koulutuspolkua. Opiskeluryhmässä tapaat samanhenkisiä ihmisiä ja luot uusia kontakteja.

VAAOssa jatkuvan haun koulutuksiin voi hakea pääsääntöisesti milloin tahansa. Opiskelijoita otetaan tapauskohtaisesti. Useissa koulutuksissa on ryhmäaloituksia, joista useat starttaavat elo- ja syyskuussa 2024. Terveydenhuollon sihteerin koulutus alkaa jo huhtikuun alussa. Tarkemmat koulutuskohtaiset tiedot löydät VAAOn verkkosivujen koulutustarjonnasta.

Investoi tulevaisuuteesi uutta oppimalla! Voit ottaa yhteyttä haku- ja ohjauspalveluihimme chatissä, sähköpostilla hakupalvelu@vaao.fi tai puhelimitse 044 768 6858.

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, Taitaja2024-kilpailu: Kaksi nuorta seisoo puiden edessä hymyillen, molemmilla kultamitalit kaulassa: toisella pitkät vaaleat hiukset, toisella tummat ja lyhyet

VAAO

Taitajien kultainen mitalisade VAAOlle!

Lue artikkeli Taitajien kultainen mitalisade VAAOlle!
Valkeakosken ammattiopistossa (VAAOssa) Lähihoitajaksi opiskelelevan Niinan opiskelijatarina,

Opiskelijatarinat

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, Koulutus ei meitä pelasta vaan osaaminen, vaaleahiuksinen mies katsoo hymyillen kameraan, vaalea paita

VAAO

Koulutus ei meitä pelasta, vaan osaaminen

Lue artikkeli Koulutus ei meitä pelasta, vaan osaaminen

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun