VAAO

14.10.2022

Juhlimme valmistuneita!

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, kaksi täytekakkua pöydällä.

Valkeakosken ammattiopistosta on kuluneen kesän ja syksyn aikana valmistunut 51 opiskelijaa. Opiskelijoita valmistuu ammattiin pitkin vuotta ja tänään juhlimme VAAOlla yhdessä valmistuneiden kanssa.

Juhlapäivän valmistuneet ammattilaiset olivat kaikki kulkeneet omannäköistään opintopolkua. Joku oli kehittänyt omaa osaamistaan opiskelemalla erikoisammattitutkinnon, joku taas opiskellut oppisopimuksella kokonaan uuden ammatin tai suorittanut perusopinnot suunniteltua nopeammin. Edessä siinsivät työelämän eri tehtävät, jatko-opinnot tai armeija.

Omaohjaajat, yhdessä toimialapäällikkö Mikko Siirilän kanssa, onnittelivat ja lähettivät matkaan nämä uudet työelämän yhteistyökumppanit. Siirilä totesi puheessaan, että koronan, Ukrainan sodan ja käsillä olevan energiakriisin aiheuttamista poikkeusoloista huolimatta, valmistuneet opiskelijat ovat saaneet opintonsa suoritettua ja tavoitteensa saavutettua.  VAAOlaisten  tehtävänä on ollut ohjata ja tukea heitä tavoitteidensa saavuttamisessa.

Lämpimät onnittelut kaikille!

täytekakut ja henkilöitä
Meiltä valmistuu upeita ammattilaisia

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

VAAO, Valkeakosken ammattiopisto, neljä nuorta tutkinnon suorittanutta opiskelijaa seisoo vierekkäin, yhdellä kädessä kukat ja todistus. Kaikki hymyilevät iloisesti

VAAO

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, Pirhan esihenkilöt tutustumassa opiskeluhuoltoon. Kuvassa keltapaitainen henkilö seisoo ja esittelee toimintaa. Vaaleat hiukset ja silmälasit. Seisoo pöydän ääressä, kannettava tietokone auki pöydällä.

VAAO

PIRHAn esihenkilöt tutustuivat opiskeluhuollon arkeen VAAOlla

Lue artikkeli PIRHAn esihenkilöt tutustuivat opiskeluhuollon arkeen VAAOlla
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Maalarinvalkoisiin haalareihin pukeutunut tyttö pitää kädessään pitkävartista maalaustelaa ja osoittaa toisella kädellään tekstiä Osaamisella eteenpäin,

VAAO

Kevään yhteishaku 2024 VAAOssa

Lue artikkeli Kevään yhteishaku 2024 VAAOssa

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun