VAAO

14.10.2022

Juhlimme valmistuneita!

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, kaksi täytekakkua pöydällä.

Valkeakosken ammattiopistosta on kuluneen kesän ja syksyn aikana valmistunut 51 opiskelijaa. Opiskelijoita valmistuu ammattiin pitkin vuotta ja tänään juhlimme VAAOlla yhdessä valmistuneiden kanssa.

Juhlapäivän valmistuneet ammattilaiset olivat kaikki kulkeneet omannäköistään opintopolkua. Joku oli kehittänyt omaa osaamistaan opiskelemalla erikoisammattitutkinnon, joku taas opiskellut oppisopimuksella kokonaan uuden ammatin tai suorittanut perusopinnot suunniteltua nopeammin. Edessä siinsivät työelämän eri tehtävät, jatko-opinnot tai armeija.

Omaohjaajat, yhdessä toimialapäällikkö Mikko Siirilän kanssa, onnittelivat ja lähettivät matkaan nämä uudet työelämän yhteistyökumppanit. Siirilä totesi puheessaan, että koronan, Ukrainan sodan ja käsillä olevan energiakriisin aiheuttamista poikkeusoloista huolimatta, valmistuneet opiskelijat ovat saaneet opintonsa suoritettua ja tavoitteensa saavutettua.  VAAOlaisten  tehtävänä on ollut ohjata ja tukea heitä tavoitteidensa saavuttamisessa.

Lämpimät onnittelut kaikille!

täytekakut ja henkilöitä
Meiltä valmistuu upeita ammattilaisia

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

VAAO kiinnosti yhteishaussa!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, vuoden 2022 VAAOlaisiksi valitut Anu Halttunen ja Mikko Siirilä seisovat portaikossa kukkapaketit kädessä ja hymyilevät kameraan.

VAAO

Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun