VAAO

27.10.2022

Henna ja Jenni mukaan VAAOn markkinointitiimiin!

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, kahden opiskelijan kasvokuva, taustalla keltaisia vaahteranlehtiä.

Olemme verkonomi-opiskelijat Henna ja Jenni. Aloitimme opiskelemaan liiketoiminnan perustutkintoa (merkonomi), joka toteutetaan verkko-opintoina, helmikuussa 2022. Olemme päässeet mukaan markkinoinnin ja sisällöntuotannon projekteihin, jotka alkoivat 24. lokakuuta Valkeakosken ammattiopistossa. Hennan työtehtäviin kuuluu verkonomi-kampanjan suunnitteluun, toteutukseen ja seurantaan osallistuminen ja Jennin työtehtävät liittyvät mm. sisällöntuotantoon, koskien VAAOn verkkosivujen uudistusprojektia. Oppiminen ja työskentely toteutetaan kokonaan etänä. Odotamme näiden projektien myötä saavamme uutta osaamista, uusia kokemuksia ja uusia kontakteja.

Meidän mielestämme tämä on todella hieno tilaisuus päästä mukaan erilaisiin markkinointiprojekteihin ja näkemään koko prosessit alusta loppuun. Mahtava tilaisuus oppia, kehittää omaa osaamista ja haastaa itsensä oman mukavuusalueensa ulkopuolelle. Innolla odotamme mitä tämä loppuvuosi tuo tullessaan!

Markkinoinnista ja viestinnästä vastaava tiimi otti opiskelijat ilolla vastaan. Opiskelijat kerryttävät omaa osaamistaan ja me saamme heiltä suoraan palautetta, ajatuksia ja kehittämisideoita. Ja mikä parasta, yhdessä tekemällä myös me opimme heiltä. Opiskelijanäkökulman kuuleminen on tärkeää ja tässä se toteutuu parhaalla mahdollisella tavalla, toteaa yhteisö- ja viestintäjohtaja Pirjo Hauvala.

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, Pirhan esihenkilöt tutustumassa opiskeluhuoltoon. Kuvassa keltapaitainen henkilö seisoo ja esittelee toimintaa. Vaaleat hiukset ja silmälasit. Seisoo pöydän ääressä, kannettava tietokone auki pöydällä.

VAAO

PIRHAn esihenkilöt tutustuivat opiskeluhuollon arkeen VAAOlla

Lue artikkeli PIRHAn esihenkilöt tutustuivat opiskeluhuollon arkeen VAAOlla
Vuoden VAAOlainen on taloussihteeri Anne Penttinen.

VAAO

Anne Penttinen on vuoden VAAOlainen!

Lue artikkeli Anne Penttinen on vuoden VAAOlainen!
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, Koulutus ei meitä pelasta vaan osaaminen, vaaleahiuksinen mies katsoo hymyillen kameraan, vaalea paita

VAAO

Koulutus ei meitä pelasta, vaan osaaminen

Lue artikkeli Koulutus ei meitä pelasta, vaan osaaminen

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun