VAAO

21.12.2023

Anne Penttinen on vuoden VAAOlainen!

Vuoden VAAOlainen on taloussihteeri Anne Penttinen.

Valkeakosken ammattiopisto (VAAO) jatkaa vuonna 2012 alkanutta hienoa perinnettä, jossa henkilöstö valitsee äänestyksellä keskuudestaan vuoden VAAOlaisen. Vuoden VAAOlaisen valinnassa kriteereinä ovat, positiivisen ja kannustavan ilmapiirin luominen sekä aktiivinen toiminta hyvän työyhteisön kehittämiseksi VAAOn arvojen mukaisesti.

VAAOn toiminnan arvoja ovat: aidosti kuunnellen, yhdessä tekemällä ja uteliaasti uudistuen. Annetut äänet Vuoden VAAOlaisen valinnassa jakautuivat 30 henkilön kesken sekä ääniä saivat myös kaksi tiimiä.

Henkilöstö valitsi vuoden VAAOlaiseksi taloussihteeri Anne Penttisen. Hänen ammatillinen osaamisensa on hyvin laaja-alaista ja pitkä ura tuottaa sen, että Anne tuntee talon läpikotaisin.

Valintaperusteissa henkilöstö kuvasi Annea työkaverina monella eri tavalla. Anne on rautainen ammattilainen, joka on tärkeä koko VAAOlle. Hän on tärkeä taustavaikuttaja monessa asiassa, aina valmiina auttamaan. Anne jeesaa avuliaasti ja toimii VAAOn arvojen mukaan. Hän on  aina valmis yhteistyöhön. Hän kuuntelee aidosti ja pyrkii ratkaisemaan ongelmat, häntä on helppo lähestyä ja hänen hyvä huumorinsa auttaa vaikeina päivinä. Anne myös uudistaa omaa ja yhteistä toimintaa ajatuksella ”parannetaan koko ajan”. 

Kuntayhtymäjohtaja/rehtori Raimo Alarova ojensi Vuoden VAAOlainen 2023-kunniakirjan Annelle perinteisessä henkilökunnalle järjestetyssä syyslukukauden joulukahvitilaisuudessa.

Lämpimät onnittelut Annelle!

Silmälasipäinen nainen seisoo rappusilla ja katsoo hymyillen kameraan.Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, Taitaja2024-kilpailu: Kaksi nuorta seisoo puiden edessä hymyillen, molemmilla kultamitalit kaulassa: toisella pitkät vaaleat hiukset, toisella tummat ja lyhyet

VAAO

Taitajien kultainen mitalisade VAAOlle!

Lue artikkeli Taitajien kultainen mitalisade VAAOlle!
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, Koulutus ei meitä pelasta vaan osaaminen, vaaleahiuksinen mies katsoo hymyillen kameraan, vaalea paita

VAAO

Koulutus ei meitä pelasta, vaan osaaminen

Lue artikkeli Koulutus ei meitä pelasta, vaan osaaminen
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, Pirhan esihenkilöt tutustumassa opiskeluhuoltoon. Kuvassa keltapaitainen henkilö seisoo ja esittelee toimintaa. Vaaleat hiukset ja silmälasit. Seisoo pöydän ääressä, kannettava tietokone auki pöydällä.

VAAO

PIRHAn esihenkilöt tutustuivat opiskeluhuollon arkeen VAAOlla

Lue artikkeli PIRHAn esihenkilöt tutustuivat opiskeluhuollon arkeen VAAOlla

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun