VAAO

25.1.2024

Ammatillisen osaamisen kumppanuusfoorumissa sykki yhteistyön voima

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Kolme henkilöä seisoo roll upin edessä.

Ammatillisen osaamisen kumppanuusfoorumissa sykki yhteistyön voima kun käynnistimme Valkeakosken ammattiopistossa uuden formaatin työelämäyhteistyöhön. Ammatillisen osaamisen kumppanuusfoorumin ensimmäinen yhteistyötapaaminen oli keskiviikkona 24.1. Tilaisuus oli täynnä innostavaa energiaa, kun työelämän edustajat ja muiden sidosryhmien edustajat sekä oppilaitoksen opetushenkilöstö kokoontuivat yhteen luomaan entistä tiiviimpää yhteistyötä.

Ammatillisen osaamisen kumppanuusfoorumit ovat jatkoa avoimille työelämäfoorumeillemme. Työelämäfoorumit kutsuvat työelämän edustajia avoimiin tilaisuuksiin ja kumppanuusfoorumit keskittyvät ajankohtaisiin asioihin ja yhteistyöhön.

Ammatillisen osaamisen kumppanuusfoorumin päätavoitteena on vahvistaa vuoropuhelua työelämän ja oppilaitoksen välillä, sekä löytää yhdessä ideoita ja tapoja kehittää yhteistyötä. Keskeisiä teemoja ovat ennakointi, työelämänäkökulma ja asiantuntijuus yhteistyössä, kehittämis- ja strategiatyöhön osallistuminen sekä työpaikalla järjestettävän koulutuksen ja työpaikkaohjaajakoulutuksen kehittäminen. Ammatillisen osaamisen kumppanuusfoorumeita on kaksi, hyvinvoinnin ja liiketoiminnan kumppanuusfoorumi sekä teknologian ja rakentamisen kumppanuusfoorumi. Saimme erinomaiset, eri koulutusalojen yhteistyökumppanit työelämästä ensimmäiselle 3-vuotiskaudelle.

Iltapäivä alkoi osuudella oppilaitoksen ajankohtaisista asioista. Tämän jälkeen osallistujat pääsivät toimialoittain syventymään aiheeseen kehittävässä pienryhmätoiminnassa, jossa syntyi lukuisia ideoita toiminnan ja yhteistyön edelleen kehittämiseksi.

Ammatillisen osaamisen kumppanuusfoorumissa eivät ajatukset eivät vain puhuttaneet, vaan ne saivat myös konkreettisia ideoiden muotoja joita voimme lähteä työstämään. Työelämän ja oppilaitoksen välisen vuoropuhelun voimalla pyrimme kehittämään yhteistyötä entistäkin merkityksellisemmäksi ja tehokkaammaksi.

Kiitämme kaikkia osallistujia heidän aktiivisesta panoksestaan ja sitoutumisestaan tähän yhteiseen tavoitteeseen kehittää ammatillista osaamista ja yhteistyötä oppilaitoksen kanssa. Palaute tilaisuudesta oli positiivinen ja tämä oli ensimmäinen askel matkallamme Ammatillisen osaamisen kumppanuusfoorumi-toimintaa ja tästä on hyvä jatkaa!

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Viisi henkilöä istuu pöydän ääressä, neljällä kynät käsissä, pöydällä muistilappuja: Henkilöt olivat läsnä ammatillisen osaamisen kumppanuusfoorumissa

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, Koulutus ei meitä pelasta vaan osaaminen, vaaleahiuksinen mies katsoo hymyillen kameraan, vaalea paita

VAAO

Koulutus ei meitä pelasta, vaan osaaminen

Lue artikkeli Koulutus ei meitä pelasta, vaan osaaminen
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Maalarinvalkoisiin haalareihin pukeutunut tyttö pitää kädessään pitkävartista maalaustelaa ja osoittaa toisella kädellään tekstiä Osaamisella eteenpäin,

VAAO

Kevään yhteishaku 2024 VAAOssa

Lue artikkeli Kevään yhteishaku 2024 VAAOssa
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, Taitaja2024-kilpailu: Kaksi nuorta seisoo puiden edessä hymyillen, molemmilla kultamitalit kaulassa: toisella pitkät vaaleat hiukset, toisella tummat ja lyhyet

VAAO

Taitajien kultainen mitalisade VAAOlle!

Lue artikkeli Taitajien kultainen mitalisade VAAOlle!

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun