Koulutushaku:
 


Hyvät tilat hyvällä paikalla

VAAO pystyy sijainnillaan palvelemaan opiskelijoita laajalta alueelta Pirkanmaalta. Kotona asuvalle opiskelu VAAOssa on asumisjärjestelyjen kannalta helppoa.  Ajanmukaiset opiskelutilat ja -välineet takaavat tuntuman tämän päivän työkaluihin ja käytäntöihin. VAAOssa voit kokea oppimisen iloa osaavien opettajien ja koko henkilöstön ohjauksessa. Opiskelu VAAOssa edellyttää opiskelijoilta vastuuta omasta oppimisesta ammattitaidon ja osaamisen saavuttamiseksi.

Campus-yhteistyö ja jatko-opinnot

Miksi kaventaisit vaihtoehtojasi? VAAO on osa Valkeakoski Campus -yhteistyötä, jossa voit valinta opintoja myös samalla kampusalueella sijaitsevista Hämeen ammattikorkeakoulusta ja Tietotien lukiosta. Yhtenäisen Valkeakoski Campus -alueen ansiosta opiskelupäivän aikana ei tarvitse matkata minnekään ja porukka pysyy yhtenäisenä.

Lue, kuinka Eevi Helin jatkoi opintojaan VAAOsta suoraan HAMKiin

Ammatillinen koulutus antaa aina jatko-opintokelpoisuuden. Ammatillisen koulutuksen rooli jatko-opintoväylänä vahvistuu korkeakoulujen opiskelijavalintauudistuksessa vuonna 2020. Ammatillinen todistus tulee uutena todistusvalintoihin ja mahdollisuudet hakea avoimen korkeakouluväylän kautta laajenevat.

Kysy neuvoa

Kysyttävää koulutuksista tai koulutukseen hakeutumisesta? Apunasi ovat VAAOn opinto-ohjaajat

 

VAAOn perustutkintojen koulutusesite

Lataa tästä esite koulutuksistamme

VAAO yhteishaku

 

Testaa itsellesi ammatti

Työvoimatoimiston käyttämä ammatinvalintaohjela peruskoulusta ja lukiosta valmistuneille: AVO

Opintopolku VAAO

Hyviä syitä opiskella VAAOssa

Ilmapiiri

VAAO sykkii elämää, innostusta ja tekemisen tahtoa.

Kaikki lähellä

Kaverit, kaupungit, koulut, opinnot ja muu keskeinen.

Tuntuma työelämään

Hyvät verkostot työelämään luodaan jo opiskeluaikana. VAAOn kautta löydät hyvät työssäoppimispaikat ja työpaikoilla näet alan uusimmat kuviot.

Hyvät tilat

Ajanmukaisissa oppimisympäristöissä ja aidoissa työtilanteissa opiskelu sujuu.