Koulutushaku:
 


Hyvät tilat hyvällä paikalla

VAAO pystyy sijainnillaan palvelemaan opiskelijoita laajalta alueelta Pirkanmaalta. Ajanmukaiset opiskelutilat ja -välineet takaavat tuntuman tämän päivän työkaluihin ja käytäntöihin. VAAOssa voit kokea oppimisen iloa osaavien opettajien ja koko henkilöstön ohjauksessa. Opiskelu VAAOssa edellyttää opiskelijoilta vastuuta omasta oppimisesta ammattitaidon ja osaamisen saavuttamiseksi.

Jatko-opinnot

Ammatillinen koulutus antaa jatko-opintokelpoisuuden. VAAO on osa Valkeakoski Campus -yhteistyötä, jossa voit valinta opintoja myös samalla kampusalueella sijaitsevista Hämeen ammattikorkeakoulusta ja Tietotien lukiosta.

Väyläopinnot

Väyläopinnot mahdollistavat sekä nuorille että aikuisille yksilöllisiä ja tehokkaita reittejä läpi toisen asteen ja ammattikorkeakoulun. VAAOn liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan aloilla toteutetaan upeaa väyläyhteistyötä HAMKn kanssa. Merkonomeille löytyy polkuja sekä suomenkieliseen tradenomikoulutukseen Hämeenlinnassa että International Business -koulutukseen Valkeakoskella. Tieto- ja viestintätekniikan AMK-väylä vie Riihimäen kampukselle insinööriopintoihin. Kaikilla väylillä opiskelijat pääsevät AMK-opintoihin ilman valintakoetta.

Kysy neuvoa

Kysyttävää koulutuksista tai koulutukseen hakeutumisesta?
Apunasi ovat VAAOn opinto-ohjaajat

 

Testaa itsellesi ammatti

Työvoimatoimiston käyttämä ammatinvalintaohje peruskoulusta ja lukiosta valmistuneille: AVO

Opintopolku VAAO

Hyviä syitä opiskella VAAOssa

Ilmapiiri

VAAO sykkii elämää, innostusta ja tekemisen tahtoa.

Kaikki lähellä

Kaverit, kaupungit, koulut, opinnot ja muu keskeinen.

Tuntuma työelämään

Hyvät verkostot työelämään luodaan jo opiskeluaikana. VAAOn kautta löydät hyvät työssäoppimispaikat ja työpaikoilla näet alan uusimmat kuviot.

Hyvät tilat

Ajanmukaisissa oppimisympäristöissä ja aidoissa työtilanteissa opiskelu sujuu.