VAAO

11.10.2024

Juhlimme valmistuneita!

Juhlimme VAAOssa valmistuneita ammattilaisia 11.10.24

Lukuvuoden ensimmäiset valmistujaisjuhlat pidettiin 11.10.2024, ja tilaisuus keräsi yhteen opiskelijoita, opettajia ja perheitä juhlistamaan saavutuksia. Valmistuminen on aina merkittävä virstanpylväs!

Valmistuvan opiskelijan puheen piti pintakäsittelyn perustutkinnon suorittanut Anni Hoikkanen. Puheessaan Anni korosti, ettei valmistuminen ole päätepiste, vaan alku uudelle matkalle: ”Valmistuminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, että olisimme oppineet kaiken. Se on pikemminkin lähtölaukaus työuralle ja jatkuvalle itsensä kehittämiselle. Pintakäsittelyala, kuten monet muutkin alat, kehittyy jatkuvasti uusien teknologioiden ja ympäristövaatimusten myötä. Olemme nyt valmiita astumaan työelämään, mutta myös valmiita kohtaamaan sen mukanaan tuomat muutokset ja haasteet.” Annin sanat kuvastivat hienosti sitä asennetta ja rohkeutta, jota nykyajan ammattilaisilta odotetaan.

Anni osoitti erityiskiitokset opettajilleen Sanna Pohjoismäelle ja Johanna Rautialle. ”Teidän tukenne, ohjauksenne ja kannustuksenne on ollut äärimmäisen tärkeää tällä matkalla.”

Juhlan juontajana toimi teknologian ja rakentamisen toimialapäällikkö Kai Ollila.

Hyvinvoinnin ja liiketoiminnan toimialapäällikkö Mikko Siirilä piti myös puheen, jossa hän korosti työelämän muuttuvia vaatimuksia. Siirilän mukaan tulevaisuuden työelämässä tarvitaan ammatillisen perusosaamisen lisäksi erityisesti hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä mukautua nopeasti muuttuviin tilanteisiin: ”Nykyään työssä tarvitaan paljon sellaista osaamista, joka ei perustu pelkästään ammattialan perinteiseen tietoon ja taitoon. Tarvitaan joustavuutta, laaja-alaisuutta, yrittäjämäistä asennetta ja kykyä keksiä uusia tekemisen tapoja.” Hänen sanansa muistuttivat siitä, kuinka tärkeää on jatkuva itsensä kehittäminen ja avoimuus uuden oppimiselle.

Juhlan musiikillisesta osuudesta vastasi pintakäsittelyn perustutkintoa suorittava kitaravirtuoosi Onni Puustinen, jonka taidokasta esitystä yleisö arvosti. Hänen esiintymisensä toi tilaisuuteen taiteellista lisäarvoa ja teki juhlasta entistä hienomman.

Valkeakosken ammattiopiston henkilöstö onnittelee kaikkia valmistuneita ammattilaisia. Onnea matkaan!

Valmistuvan opiskelijan puheen piti pintakäsittelyn perustutkinnon suorittanut Anni Hoikkanen.

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, Pirhan esihenkilöt tutustumassa opiskeluhuoltoon. Kuvassa keltapaitainen henkilö seisoo ja esittelee toimintaa. Vaaleat hiukset ja silmälasit. Seisoo pöydän ääressä, kannettava tietokone auki pöydällä.

VAAO

PIRHAn esihenkilöt tutustuivat opiskeluhuollon arkeen VAAOlla

Lue artikkeli PIRHAn esihenkilöt tutustuivat opiskeluhuollon arkeen VAAOlla
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, Taitaja2024-kilpailu: Kaksi nuorta seisoo puiden edessä hymyillen, molemmilla kultamitalit kaulassa: toisella pitkät vaaleat hiukset, toisella tummat ja lyhyet

VAAO

Taitajien kultainen mitalisade VAAOlle!

Lue artikkeli Taitajien kultainen mitalisade VAAOlle!
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, valmistuvien juhla 2024, opiskelija pitää puhetta puhujakorokkeella, taustalla koivut

VAAO

Valmistuvien juhla on kevään huipennus

Lue artikkeli Valmistuvien juhla on kevään huipennus

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun