VAAO

16.6.2016

Yhteishaun tulokset ovat täällä!

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Kuvassa vihreiden ja harmaiden työhanskojen päällä lepää kolme vaaleanpunaista ruusua.

Yhteishaun tulokset julkaistiin tänään. Opiskelijavalinnat ovat katsottavissa verkkosivuillamme ja VAAOn Väinölä-rakennuksen pääovilla. Verkkosivuilla ovat niiden tulevien opiskelijoiden nimet, jotka ovat antaneet luvan nimensä julkaisuun netissä. Valintakirjeet ohjeineen lähtevät uusille opiskelijoille tänään. Lämpimät onnittelut teille kaikille ja tervetuloa opiskelemaan!

Joitakin vapaita opiskelupaikkoja vielä löytyy joten, jos sinä tai joku lähipiiristäsi on ilman opiskelupaikkaa, niin ei huolta. Vapaita opiskelupaikkoja on vielä aloilla, joista valmistuu talonrakentajia, maalareita, putkiasentajia, prosessinhoitajia, merkonomeja, kokkeja ja sähköasentajia. Sähköasentajille on pääsykoe. Meillä voit opiskella myös kansainvälisen kaupan merkonomiopinnoissa ja suorittaa samalla avoimen ammattikorkeakoulun opintoja. Avoimia paikkoja voit hakea Opintopolun lisähaun kautta (opintopolku.fi 17.6. alkaen) tai suorahaulla meille VAAOon. Oletpa sitten peruskoulu- tai ylioppilastodistuksella liikenteessä – hae meille!

työhanskat ja ruusut

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, vuoden 2022 VAAOlaisiksi valitut Anu Halttunen ja Mikko Siirilä seisovat portaikossa kukkapaketit kädessä ja hymyilevät kameraan.

VAAO

Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä

Lue artikkeli Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun