VAAO

18.2.2020

Yhteishaku alkoi tänään!

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Kuvassa värikartta-viuhka.

Ajoneuvoasentaja, koneistaja, levyseppähitsaaja, koneasentaja, sähköasentaja, automaatioasentaja, prosessinhoitaja, talonrakentaja, putkiasentaja, maalari, merkonomi, IT-tukihenkilö, kosmetologi, kosmetiikkaneuvoja, kampaaja, parturi, kokki, lähihoitaja!

VAAOssa on tarjolla 12 ammatillista perustutkintoa ja monta osaamisalaa. Vaikka työelämä ja ammatit muuttuvat, ammattiosaajia tarvitaan aina. Tule rakentamaan omaa polkuasi. Ensimmäisellä perustutkinnolla suunnistat työelämään, hankit työkokemusta ja väistämättä myös lisää osaamista. Jatkuva oppiminen on kiinteä osa työelämää.

VAAOssa voit yhdistää opintoihisi lukio-opinnot ja suorittaa ylioppilastutkinnon. Voit myös kulkea väyläopintoja pitkin Hämeen ammattikorkeakouluun. Kansainvälisyystoimintamme on vilkasta. Miltä kuulostaisi työssäoppimisjakso Italiassa, Saksassa, Unkarissa, Virossa tai vaikkapa Espanjassa? Voit myös valita polun, jossa opiskelet ammattiin oppisopimuksella ja suurin osa opinnoistasi tapahtuu työpaikoilla. Ammattiin opiskelussa on monenlaisia vaihtoehtoja.

Ammatillisesta koulutuksesta saa jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opintoihin. Kaikki tiet ovat avoinna.

Mikä on tärkeintä, kun mietit seuraavaa opiskelupaikkaa? Oma motivaatio on tärkein. Me tarjoamme tuen ja ohjauksen matkalla kohti työelämää. VAAOssa saat ammattiin opiskelun bonuksena mukavat opiskelukaverit ja kivan työyhteisön. Aamun voit aloittaa puurolla ja Liikkuva VAAO-hankkeen porukat takaavat mahdollisuuksia monipuoliseen tekemiseen ammattiin opiskelun ohella.

Yhteishaku päättyy 10.3. kello 15.00. Tutustu VAAOn tarjontaan vaao.fi tai opintopolku.fi

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

VAAO kiinnosti yhteishaussa!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, vuoden 2022 VAAOlaisiksi valitut Anu Halttunen ja Mikko Siirilä seisovat portaikossa kukkapaketit kädessä ja hymyilevät kameraan.

VAAO

Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun