VAAO

20.12.2019

Väylät auki valmistuneille

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Toimialapäällikkö Mikko Siirilä kättelee portaikossa valmistunutta oppilasta. Oppilaalla on kädessään punainen ruusu ja VAAOn kirjekuori.

Juhlimme tänään syyslukukauden aikana valmistuneita opiskelijoitamme. Yli 80 uutta ammattilaista on lähtenyt maailmalle, oman henkilökohtaisen opintopolkunsa ja aikataulunsa mukaan. Ensimmäinen tai uusi tutkinto on tärkeää osaamispääomaa. Onnittelemme kaikkia valmistuneita saavutuksistanne ja toivomme teille hyvää jatkoa urapolulla ja elämässä!

Robin Lindbergh on yksi syyslukukauden aikana valmistunut osaaja. Robin valmistui merkonomiksi kansainvälisellä toteutuksella ja hänen kv-polkunsa kesti 2,5 vuotta. Samaan aikaan hän opiskeli 30 opintopistettä ammattikorkeakoulussa ja ovi Hämeen ammattikorkeakouluun on avoinna armeijan jälkeen. Väyläopinnot toiselta asteelta kolmannelle asteelle ovat opiskelijalähtöistä yhteistyötä parhaimmillaan. Ammatillisen koulutuksen uudistuksen parhaita puolia ovat joustavat opintopolut, joilla opiskelijat voivat toteuttaa omia urasuunnitelmiaan.

Merkonomi Robin Lindbergh on tyytyväinen opintoihinsa. Koulutuspäällikkö Mikko Siirilä onnittelee myös ammattikorkeakouluun vievien väyläopintojen suorittamisesta

Rauhallista Joulua ja menestyksekästä vuotta 2020!

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

VAAO kiinnosti yhteishaussa!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, vuoden 2022 VAAOlaisiksi valitut Anu Halttunen ja Mikko Siirilä seisovat portaikossa kukkapaketit kädessä ja hymyilevät kameraan.

VAAO

Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun