Valtakunnallinen oppisopimusviikko 7.–20.10.2019

Oppisopimusviikko järjestetään valtakunnallisesti 7.-20.10.2019 ja se ulottuu tänä vuonna poikkeuksellisesti kahdelle viikolle. Oppisopimusviikko on osa samaan aikaan vietettävää European Vocational Skills Week’iä.

Oppisopimusviikon ohjelma VAAOssa:

Oppisopimus ja työllistyminen

Torstaina 10.10.2019 klo 12.00 – 15.00: Työelämässä oppimisen päivä Väinölän luentosalissa.  Oppisopimusinfo koko tapahtuman ajan – Askarruttaako OPSO TULE KYSYMÄÄN! Tule myös kuuntelemaan yrittäjien ja työnantajien mietteitä työelämässä oppimisen vaikutuksesta työllistymiseen!
klo 12.30 Sari Ilovuori, työllisyyspalveluiden johtaja, Valkeakosken kaupunki
klo 13.30 Mika Rajala, tiimipäällikkö, Toijalan tilitoimisto
klo 14.30 Jari Nyström, koulutuspäällikkö,UPM
* Tarjolla pientä purtavaa
* Tervetuloa VAAOn opiskelijat ja henkilökunta!

Viikko 41: Tour de Oppisopimus
Bongaa VAAOn oppisopimusauto – voit voittaa elokuvalipun!

Maanantaina 7.10. klo 14.00 – 17.00: Oppisopimusinfo Valkeakosken Citymarketissa

Oppisopimus on nykyaikainen ja joustava koulutusmuoto

Oppisopimuksella voi suorittaa minkä tahansa toisen asteen ammatillisen tutkinnon. Tutkinnosta noin 80 prosenttia suoritetaan työpaikalla ja 20 prosenttia lähiopintoina oppilaitoksessa, etänä tai verkossa.

Opiskelijalle oppisopimus on tapa hankkia ammatti, suorittaa aloitetut ammattiopinnot loppuun työsuhteessa tai saada lisäkoulutusta omalla työpaikalla tai omassa yrityksessä. Yritykselle oppisopimus on tapa kouluttaa henkilökuntaa juuri omiin tarpeisiin ja saada omalle yritykselle räätälöity koulutuskokonaisuus.