Valkeakoski-talossa mukana: Tellervo Hermonen

tellervo

Kuka olet ja mitä opiskelet?

Olen Tellervo Hermonen ja opiskelen Valkeakosken ammatti- ja aikuisopistossa Sisustusalan ammattitutkinto  -koulutuksessa. Tarkoitukseni on valmistua ensi keväänä.

Miten päädyit mukaan Valkeakoski-talo projektiin?

Saimme hakea viime keväänä mukaan erilaisiin projekteihin ja hain Valkeakoski-talon sisustussuunnitteluprojektiin. Tulin valituksi projektiin kahden muun opiskelijan kanssa.

Hain projektiin, koska halusin saada lisää kokemusta sisustussuunnitelmien teosta ja nähdä taloprojektin kokonaisuutena alusta loppuun. Samalla halusin lisää käyttökokemusta 3D-mallintamisesta SketchUp-ohjelmistolla.

Mitä olet oppinut projektin myötä ja millainen projekti on ollut tähän mennessä kokemuksena?

Valkeakoski-taloprojektissa olen oppinut miten rakennusprojektin kokonaisaikataulu vaikuttaa suunnittelutyön etenemiseen. Projektissa on ollut mielenkiintoista nähdä projektin alku ja eteneminen tähän asti. Talon rakentaminen konkreettisesti etenee tontilla, samaan aikaan kun sisätilojen sisustussuunnittelu etenee ja valmistuu. Projektin edetessä on tullut myös vastaan hetkiä, jotka ovat vaatineet tiimiltä nopeaa reagointia asioihin ja muuttuviin tilanteisiin.

Tulevaisuutta ajatellen projektissa saadut opit madaltavat kynnystä tarttua seuraaviin vastaaviin projekteihin.

Mikä projektissa on ollut parasta?

Koko projekti – tämän takia olen täällä 🙂