Valkeakoski-talon sisustussuunnittelun kick-off

Valkeakoski-talon sisustussuunnitteluprojekti polkaistiin tänään käyntiin energialla ja hyvällä meiningillä.  Kyseessä on Valkeakosken talonäyttelyalue, joka toteutetaan Länsi-Lintulan asuinalueelle. Kolmen hengen sisustussuunnittelutiimi pääsi yhdessä kouluttaja, sisustussuunnittelija Kirsi Tyynelän kanssa pureutumaan myös messujen taustoihin ja näyttelyalueeseen. Sisustusalan opiskelijat saivat hakea viime keväänä mukaan Valkeakoski-talon sisustussuunnittelutiimiin, ja mukaan pääsivät Pälvi Eliala, Wilhelmiina Perttula sekä Tellervo Hermonen.

Arkkitehtuuri ja ratkaisut ovat mielenkiintoisia ja tiimikin ajatteli heti alueen olevan erilainen ja tarjoavan uudenlaisia mahdollisuuksia. Tiimi tutustui myös talon ostajaprofiiliin ja sai raamit suunnittelulle. Sisustajat tekevät tässä projektissa tila-, väri-, pintamateriaali-, valaistus- ja kalustesuunnittelua.

Opiskelijat käyttävät suunnittelunsa apuna SketchUp-ohjelmaa, jolla on helppo visualisoida tilaa ja tehdä havainnollisia näkymäkuvia suunnittelun tueksi. Seuraavan viikon aikana annetaan kuitenkin vielä ideoiden kukkia!

valkeakoskitalo1DSC_0547DSC_0561