VAAO

7.9.2016

Valkeakoski-talon sisustussuunnittelun kick-off

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Kuvassa pöydällä Valkeakoski-talon pohjapiirustus, mustakantinen vihko ja turkoosinsininen kynä.

Valkeakoski-talon sisustussuunnitteluprojekti polkaistiin tänään käyntiin energialla ja hyvällä meiningillä.  Kyseessä on Valkeakosken talonäyttelyalue, joka toteutetaan Länsi-Lintulan asuinalueelle. Kolmen hengen sisustussuunnittelutiimi pääsi yhdessä kouluttaja, sisustussuunnittelija Kirsi Tyynelän kanssa pureutumaan myös messujen taustoihin ja näyttelyalueeseen. Sisustusalan opiskelijat saivat hakea viime keväänä mukaan Valkeakoski-talon sisustussuunnittelutiimiin, ja mukaan pääsivät Pälvi Eliala, Wilhelmiina Perttula sekä Tellervo Hermonen.

Arkkitehtuuri ja ratkaisut ovat mielenkiintoisia ja tiimikin ajatteli heti alueen olevan erilainen ja tarjoavan uudenlaisia mahdollisuuksia. Tiimi tutustui myös talon ostajaprofiiliin ja sai raamit suunnittelulle. Sisustajat tekevät tässä projektissa tila-, väri-, pintamateriaali-, valaistus- ja kalustesuunnittelua.

Opiskelijat käyttävät suunnittelunsa apuna SketchUp-ohjelmaa, jolla on helppo visualisoida tilaa ja tehdä havainnollisia näkymäkuvia suunnittelun tueksi. Seuraavan viikon aikana annetaan kuitenkin vielä ideoiden kukkia!

valkeakoskitalo1DSC_0547DSC_0561

 

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, kuvakollaasi pintakäsittelyopiskelijoiden työvaiheista Ukraina-talolla.

VAAO

VAAOn tärkeimmät talkoot keväällä 2022

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

VAAO kiinnosti yhteishaussa!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun