VAAO

15.6.2016

Valitaanko minut?

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Kahden mallinuken yläpuolella on pahvista tehdyt lampun kuvat. Ensimmäisessä lukee: "Mikä susta tulee? " ja toisessa lukee: "Täältä löytyy kaikkee..."

Tänään vielä jännitetään tuhansissa kodeissa yhteisvalinnan tuloksia. Joku pompahtaa torstaina riemusta, kun omat toiveet toteutuvat. Joku saattaa olla kallella kypärin, kun vasta toinen tai kolmas hakutoivevaihtoehto toteutuu omalla kohdalla. Jonkun kohdalla valinnat eivät ole natsanneet lainkaan. Äidit ja isät jännittävät yhtä lailla, miten jälkikasvun käy.

Tottahan me kaikki toivomme, että pääisimme sinne, minne toivomme, mutta aina ei käy niin. Ja se ei kyllä haittaa mitään. Onnittele itseäsi opiskelupaikan johdosta! Taputa oikein kunnolla itsellesi! Keittäkää kakkukahvit kotona – nyt on pää auki ammatilliselle urapolulle. Ja tästä se lähtee! Tulevaisuuden ammattilaiset tulevat tekemään aika monenlaista hommaa työvuosiensa aikana, eikä ensimmäinen ammatinvalinta jää määrittämään kovinkaan monen loppuelämää. Mutta yhteen tärkeään asiaan se vaikuttaa. Ensimmäinen ammatinvalinta, loppuun saatetut opinnot, tutkintotodistus ovat ponnahduslauta työelämään. Ensimmäisellä tutkintotodistuksella aukeavat uudet jatko-opintopaikat ja uudet urat.

Jos kotiin tulee masentava tieto, että opiskelupaikka ei tärpännyt – keittäkää kakkukahvit ja tehkää uusi suunnitelma. Vapaita opiskelupaikkoja on tarjolla, VALMAn haku on menossa ja joku suunta löytyy takuu- varmasti.  VAAOn verkkosivuilta löytyy suorahakulomake, jonka voi täyttää ja laittaa tulemaan. Laitamme tietoa vapaista paikoista huomenna. Maailma ei kaadu tähän ja periksi ei anneta!

Ota rohkeasti yhteyttä – maailma odottaa sinua ja me myös!

Mikä susta tulee

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, vuoden 2022 VAAOlaisiksi valitut Anu Halttunen ja Mikko Siirilä seisovat portaikossa kukkapaketit kädessä ja hymyilevät kameraan.

VAAO

Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä

Lue artikkeli Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun