VAAOsta neljä opiskelijaa SM-finaaleihin!

Taitaja2017-loppukilpailut järjestetään toukokuussa Helsingissä. Ammatillisen koulutuksen suurimmassa vuotuisessa tapahtumassa Helsingin messukeskuksessa kilpaillaan yli 40 eri lajissa ja paikalle odotetaan kolmen päivän aikana jopa 80 000–
90 000 kävijää. Valmentautumiseen nuorilla on aikaa vain reilu pari kuukautta. Tämä tulee olemaan suuri haaste varsinaisten opintojen ohessa.

Taitaja2017 Semi-finaaleista pääsi jatkoon neljä VAAOn opiskelijaa. Toisen vuoden opiskelijat Juho Hoikkanen ja Angelica Saari KV-merkonomikoulutuksesta nappasivat kaksoisvoiton Asiakaspalvelu ja myynti -lajissa. Suomessa lajiin osallistui 70 opiskelijaa, joten kahden opiskelijan saaminen kahdeksan finalistin joukkoon on upea saavutus.

Heini Vuorinen, joka on myös toisen vuoden KV-merkonomiopiskelija, selvitti myös tiensä finaaliin. Aiheena oli Visuaalinen myyntityö. Hänen opintoihinsa suunniteltiin visuaalisen myyntityön opintoja tukeva kokonaisuus.

VAAOssa järjestetyissä Talonrakennuksen TaitajaSemi-finaaleissa kilpaillut Saku Korkeakoski nousi finalistien joukkoon Kirvestyöt-lajissa.

Nuorten ”kotijoukkueiden,” kaverien, opiskelutovereiden ja VAAOn henkilökunnan kannustuksen saattelemana nuoret finalistit lähtevät tavoittelemaan kirkkainta mitalia toukokuussa Helsingissä. Onnea matkaan!