VAAO

23.2.2017

VAAOsta neljä opiskelijaa SM-finaaleihin!

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Neljä Taitajat2017 SM-finalistia ryhmäkuvassa.

Taitaja2017-loppukilpailut järjestetään toukokuussa Helsingissä. Ammatillisen koulutuksen suurimmassa vuotuisessa tapahtumassa Helsingin messukeskuksessa kilpaillaan yli 40 eri lajissa ja paikalle odotetaan kolmen päivän aikana jopa 80 000–
90 000 kävijää. Valmentautumiseen nuorilla on aikaa vain reilu pari kuukautta. Tämä tulee olemaan suuri haaste varsinaisten opintojen ohessa.

Taitaja2017 Semi-finaaleista pääsi jatkoon neljä VAAOn opiskelijaa. Toisen vuoden opiskelijat Juho Hoikkanen ja Angelica Saari KV-merkonomikoulutuksesta nappasivat kaksoisvoiton Asiakaspalvelu ja myynti -lajissa. Suomessa lajiin osallistui 70 opiskelijaa, joten kahden opiskelijan saaminen kahdeksan finalistin joukkoon on upea saavutus.

Heini Vuorinen, joka on myös toisen vuoden KV-merkonomiopiskelija, selvitti myös tiensä finaaliin. Aiheena oli Visuaalinen myyntityö. Hänen opintoihinsa suunniteltiin visuaalisen myyntityön opintoja tukeva kokonaisuus.

VAAOssa järjestetyissä Talonrakennuksen TaitajaSemi-finaaleissa kilpaillut Saku Korkeakoski nousi finalistien joukkoon Kirvestyöt-lajissa.

Nuorten ”kotijoukkueiden,” kaverien, opiskelutovereiden ja VAAOn henkilökunnan kannustuksen saattelemana nuoret finalistit lähtevät tavoittelemaan kirkkainta mitalia toukokuussa Helsingissä. Onnea matkaan!

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Selfie kolmesta hiusalan opiskelijasta. Kaikki kolme katsovat ja hymyilevät kameralle.

VAAO

Taitaja2023 semifinaaleista kohti finaaliviikkoa!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

VAAO kiinnosti yhteishaussa!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun