VAAOn joukkueella suunta kohti Oulua, jossa osa ammattiosaamisen SM-finaalista kilpaillaan 18-.20.5.2021.  

Taitaja-kilpailut ovat ammatillisen koulutuksen vuosittainen suurtapahtuma. Taitaja2021-finaalikilpailut järjestetään poikkeusolosuhteiden vuoksi ympäri Suomea. VAAOn joukkue suuntaa kohti Oulua, jossa osa ammattiosaamisen SM-finaalista kilpaillaan 18-.20.5.2021.

VAAOa Taitaja-finaalissa edustaa toisen vuoden ICT-opiskelija Elias Pietikäinen (DAT19). Akaalaisen Eliaksen kilpailulajina on Tietokoneet ja -verkot. Finaalissa Elias taistelee SM-mitaleista seitsemän muun lajin huippuosaajan kanssa. Eliaksen kilpailuhuoltajana toimii opettaja Henri Sihvonen.

VAAO on finaaliviikolla edustettuna myös Kauneudenhoito-lajissa, jossa lehtori Ritva Kipinä toimii lajin päätuomarina. Laji onkin hyvissä käsissä, sillä Ritvalla on pitkä kokemus ja asiantuntijuus sekä itse lajista että Taitaja-kisoista.

Pääset halutessasi kilpailupäivinä mukaan kisatunnelmaan Taitaja2021-nettisivujen kautta. Sivustolle aukeaa kilpailuviikolla portaali, josta kiinnostuneet pääsevät seuraamaan muun muassa lajikohtaisia lähetyksiä. Jos urasuunnitelmiin liittyen kiinnostaa erilaiset vaihtoehdot ovat Taitaja-sivujen kautta kilpailupäivänä mahdollisuus tutusta erialisiin urapolkuihin virtuaalisesti. Tarjolla on myös nuorille suunnattu urapolkupeli.

Taitaja2021