VAAO

12.5.2021

VAAOn joukkueella suunta kohti Oulua, jossa osa ammattiosaamisen SM-finaalista kilpaillaan 18-.20.5.2021.  

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Taitaja, Oulu 2021.

Taitaja-kilpailut ovat ammatillisen koulutuksen vuosittainen suurtapahtuma. Taitaja2021-finaalikilpailut järjestetään poikkeusolosuhteiden vuoksi ympäri Suomea. VAAOn joukkue suuntaa kohti Oulua, jossa osa ammattiosaamisen SM-finaalista kilpaillaan 18-.20.5.2021.

VAAOa Taitaja-finaalissa edustaa toisen vuoden ICT-opiskelija Elias Pietikäinen (DAT19). Akaalaisen Eliaksen kilpailulajina on Tietokoneet ja -verkot. Finaalissa Elias taistelee SM-mitaleista seitsemän muun lajin huippuosaajan kanssa. Eliaksen kilpailuhuoltajana toimii opettaja Henri Sihvonen.

VAAO on finaaliviikolla edustettuna myös Kauneudenhoito-lajissa, jossa lehtori Ritva Kipinä toimii lajin päätuomarina. Laji onkin hyvissä käsissä, sillä Ritvalla on pitkä kokemus ja asiantuntijuus sekä itse lajista että Taitaja-kisoista.

Pääset halutessasi kilpailupäivinä mukaan kisatunnelmaan Taitaja2021-nettisivujen kautta. Sivustolle aukeaa kilpailuviikolla portaali, josta kiinnostuneet pääsevät seuraamaan muun muassa lajikohtaisia lähetyksiä. Jos urasuunnitelmiin liittyen kiinnostaa erilaiset vaihtoehdot ovat Taitaja-sivujen kautta kilpailupäivänä mahdollisuus tutusta erialisiin urapolkuihin virtuaalisesti. Tarjolla on myös nuorille suunnattu urapolkupeli.

Taitaja2021

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, kuvakollaasi pintakäsittelyopiskelijoiden työvaiheista Ukraina-talolla.

VAAO

VAAOn tärkeimmät talkoot keväällä 2022

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

VAAO kiinnosti yhteishaussa!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Selfie kolmesta hiusalan opiskelijasta. Kaikki kolme katsovat ja hymyilevät kameralle.

VAAO

Taitaja2023 semifinaaleista kohti finaaliviikkoa!

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun