VAAO

18.5.2018

VAAOn huikeiden opiskelijoiden mitalisade Taitaja2018-kisoissa!

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Kuvassa VAAOn taitaja 2018 joukkue ja opettajat.

 

VAAOn opiskelijat napsivat kokonaisen värisuoran mitaleita tämän vuoden Taitaja2018-kisoissa. Opiskelijoitamme osallistui neljään eri lajiin ja kolmesta lajista tuli kultaa, hopeaa ja pronssia. Jokainen kilpailija oli jo kisojen alussa Suomen kahdeksan parhaan taitajan joukossa, joten huippuporukat kisasivat Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 14.-17.5.2018 osaamisestaan.

Kultamitalin omasta osaamisestaan sai Juho Hoikkanen. Juho osallistui jo toisen kerran Asiakaspalvelu- ja myyntilajiin ja kuten viime vuonnakin, kultaa tuli. Juho Hoikkanen on todellinen superammattilainen.

Hopeaa nappasi Autonasennus-lajista Eetu Perhola. Eetun suoritus ja näyttö omasta ammattitaidostaan oli erinomainen suoritus.

Sokerina pohjalla on pronssimitali. Liiketalouden ja kaupan ensimmäisen vuoden opiskelijat; Olivia Huhtala, Janna Jokila ja Julius Repo putsasivat pronssipöydän omalla osaamisellaan Yrittäjyys-lajissa. Yrittäjyys-lajissa VAAOsta kilpaili myös toinen joukkue Eevi Helin, Susanne Salo ja Samu Mikkola, he sijoittuivat tiukassa kisassa sijalle seitsemän.

Visuaalinen myyntityö-lajissa kilpaili merkonomiopiskelija Atte Pönkkä. Atte jäi muutaman pisteen päähän pronssimitalista ja sijoittui hienosti jaetulle neljännelle sijalle.

Iloitsemme opiskelijoiden kisamenestyksestä. He ovat puhdasta kultaa! Tänä vuonna ammattitaidon suomenmestaruuksista kilpaili lähes 340 opiskelijaa 44:ssä eri lajissa. Taitajakisat on ammatillisen koulutuksen näyteikkuna ja nuoret ovat tapahtuman tähtiä ja todellisia huippuosaajia.

Kilpailijoiden taustalla ovat ammattitaitoiset valmentajaopet. Juho Hoikkasen (Asiakaspalvelu ja myynti) valmennuksesta vastasi lehtori Petri Kautto, Eetu Perholan (Autonasennus) valmennuksesta opettaja Mika Teinilä, molempien yrittäjyysjoukkueiden (Yrittäjyys) valmentajana toimi lehtori Kirsti Sand ja Atte Pönkän (Visuaalinen myyntityö) valmennuksesta vastasi kouluttaja Sanna Toijala. Koko VAAOn kisatiimin joukkueenjohtajana toimi opettaja/SKILLSkoordinaattori Mia Salminen.

Onnittelut opiskelijoille ja kiitokset valmentajille! Nyt katse kohti tulevaisuutta. Taidolla.

Skills Finland – kuvapankki

Taitaja2018 – Tampere

Taitaja2019 – ensi vuonna Joensuuhun

 

Lisätietoja voittoisan joukkueemme kisamenestyksestä:
Mia Salminen
044 7061 113
mia.salminen@vaao.fi

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, kuvakollaasi pintakäsittelyopiskelijoiden työvaiheista Ukraina-talolla.

VAAO

VAAOn tärkeimmät talkoot keväällä 2022

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

VAAO kiinnosti yhteishaussa!

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun