VAAO

22.10.2020

VAAOlla koronatartunta Jaakkolassa kone- ja tuotantotekniikan alalla

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Sinisellä pöydällä on kolme valkoista kasvomaskia.

Valkeakosken ammattiopistossa on todettu yhdellä henkilöllä koronavirustartunta. Kaikkiin altistuneisiin on oltu yhteydessä tartuntatautiviranomaisten toimesta ja heidät on määrätty karanteeniin ja he noudattavat tartuntatautiviranomaisten ohjeita.

Altistuminen on tapahtunut VAAOn Jaakkola-rakennuksen kone- ja tuotantotekniikan tiloissa 19.-20.10.2020. Altistuneita työntekijöitä on 4 ja opiskelijoita 25.

Kone- ja tuotantotekniikan ala Jaakkolasta sekä varmuuden vuoksi myös talotekniikan ala siirtyvät välittömästi etäopetukseen 30.10.2020 saakka. Opettajat ovat yhteydessä etäopetuksen ohjelmasta perjantain aikana.

VAAO toimii tilanteessa terveysviranomaisten ohjeistuksen mukaan. VAAOlla voi tapauksesta huolimatta opiskella ja työskennellä koronaturvallisuusohjeet huomioiden. Eli muut voivat tulla normaalisti kouluun.

Turvallisen opiskeluympäristön varmistaminen on VAAOn koronavarautumistoimenpiteiden lähtökohta. VAAOlle ei edelleenkään saa tulla, jos kärsii hengitystieoireista. Opiskelijat ja henkilökunta on ohjeistettu huolehtimaan turvaväleistä sekä käsi- ja yskimishygieniasta.

Lisätietoja: Raimo Alarova, kuntayhtymäjohtaja/rehtori, puh. 0400 800972.

 

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

VAAO kiinnosti yhteishaussa!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, vuoden 2022 VAAOlaisiksi valitut Anu Halttunen ja Mikko Siirilä seisovat portaikossa kukkapaketit kädessä ja hymyilevät kameraan.

VAAO

Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun