Haemme toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.1.2021 alkaen

TOIMIALAPÄÄLLIKKÖ, Yto, Valma ja työpajat

Vastuualueeseen kuuluvat YTO (yhteiset tutkinnon osat), VALMA (ammatilliseen koulutukseen valmentava) ja Vaateri -työpaja.

Toimialapäällikkö tehtävänä on vastata vastuualueensa operatiivisesta johtamisesta tulosvastuullisesti VAAOn strategian ja prosessien mukaisesti yhteistyössä toimialojen ja koko organisaation henkilöstön sekä työelämän kanssa. Lisäksi hän toimii vastuualueensa henkilöstön lähiesimiehenä.

Edellytämme valittavalta opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) opettajalta vaadittavaa kelpoisuutta ja soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä esimieskokemusta.

Eduksi luemme hyvän yritys- ja elinkeinoelämän tuntemuksen, paineensieto- ja organisointikyvyn, muutosjoustavuuden, erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä kokemuksen asiantuntijatiimien toiminnan suunnittelusta, organisoinnista ja johtamisesta.

Lisäksi arvostamme ammatillisen koulutuksen tuntemusta, pedagogista kehittämisosaamista ja innovatiivisuutta sekä kokemusta erilaisten digitaalisten ratkaisujen hyödyntämisestä.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää rohkeasti toimialan koulutusta hienossa työyhteisössä ja ajanmukaisissa työ- ja oppimisympäristöissä. Lisäksi tarjoamme laadukkaat ja monipuoliset työhyvinvointipalvelut.

Tehtävässä on sopimuspalkka, muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Valinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen ja rikosrekisteriotteen (L 504/2002). Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa koulutusjohtaja Pirjo Hauvala puh. 044 9060273.

Kuntayhtymäjohtaja/rehtori Raimo Alarovalle osoitetut hakemukset tulee jättää 23.10.2020 klo 16.00 mennessä sähköpostiosoitteeseen: raimo.alarova@vaao.fi . Liitä myös hakemukseesi linkki lyhyeen esittelyvideoosi (max 3 minuuttia).

TERVETULOA OPPIVAAN TIIMIIMME!