Haemme toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.1.2021 alkaen

TOIMIALAPÄÄLLIKKÖ, Hyvinvointi ja liiketoiminta

Toimialapäällikön vastuualueeseen kuuluvat seuraavat alat: hius- ja kauneudenhoito, liiketoiminta, ravintola ja catering, sosiaali- ja terveys sekä tieto- ja viestintätekniikka.

Toimialapäällikkö vastaa oman vastuualueensa operatiivisesta johtamisesta tulosvastuullisesti VAAOn strategian ja prosessien mukaisesti yhteistyössä toimialojen ja koko organisaation henkilöstön sekä työelämän kanssa. Lisäksi hän toimii vastuualueensa henkilöstön lähiesimiehenä.

Edellytämme valittavalta opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) opettajalta vaadittavaa kelpoisuutta ja soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä esimieskokemusta.

Eduksi katsotaan työkokemus joltakin seuraavista tutkintoaloista: hius- ja kauneudenhoitoala, liiketoiminnan ala, ravintola- ja cateringala, sosiaali- ja terveysala, tieto- ja viestintätekniikan ala. Lisäksi eduksi katsotaan myös hyvä yritys- ja elinkeinoelämän tuntemus, paineensieto- ja organisointikyky, muutosjoustavuus, erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä kokemus asiantuntijatiimien toiminnan suunnittelusta, organisoinnista ja johtamisesta.

Lisäksi arvostamme ammatillisen koulutuksen tuntemusta, pedagogista kehittämisosaamista ja innovatiivisuutta sekä kokemusta erilaisten digitaalisten ratkaisujen hyödyntämisestä.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää rohkeasti toimialan koulutusta hienossa työyhteisössä ja ajanmukaisissa työ- ja oppimisympäristöissä. Lisäksi tarjoamme laadukkaat ja monipuoliset työhyvinvointipalvelut.

Tehtävässä on sopimuspalkka, muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Valinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen ja rikosrekisteriotteen (L 504/2002). Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa koulutusjohtaja Pirjo Hauvala puh. 044 9060273.

Kuntayhtymäjohtaja/rehtori Raimo Alarovalle osoitetut hakemukset tulee jättää 23.10.2020 klo 16.00 mennessä sähköpostiosoitteeseen: raimo.alarova@vaao.fi . Merkitse sähköpostin aiheeksi hakemasi tehtävä. Liitä myös hakemukseesi linkki lyhyeen esittelyvideoosi (max 3 minuuttia).

TERVETULOA OPPIVAAN TIIMIIMME!