VAAO tarjoaa monialaista tutkintotavoitteista koulutusta sekä työelämälle kohdennettuja lyhyt- ja täydennyskoulutuksia. Opiskelijoita VAAOssa on noin 1300 ja henkilöstöä 120. VAAO on toimintaansa systemaattisesti kehittävä organisaatio, jonka toimintajärjestelmä on ISO 9001 –sertifioitu. VAAO sai Opetus- ja kulttuuriministeriön 2018 laatupalkintokilpailussa kunniamaininnan laadukkaasta ja vaikuttavasta toiminnastaan.

Haemme määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 1.8.2020-31.7.2021

Päätoimista tuntiopettajaa (talotekniikka)

Opetus- ja ohjaustehtäviin kuuluvat putkiasennuksen osaamisalan ammatilliset sisällöt sekä opiskelijoiden henkilökohtaistamiseen liittyvät työtehtävät

Edellytämme:

  • Edellytämme sopivaa alan koulutusta (esim. LVI-alan insinööri AMK tai talotekniikan EAT), laaja-alaista alan työkokemusta ja työmaakokemusta. Tehtävä edellyttää kokemusta LV-urakoinnista, kiinteistöjen lämmitysjärjestelmien asennuksista, käyttövesi- ja viemäriasennuksista sekä putkistojen hitsauksesta.
  • opetuksen pedagogiikan ja oppimisympäristöjen kehittämishalukkuutta
  • alan yritysyhteistyön kehittämishalukkuutta
  • joustavuutta ja itsenäistä työotetta

Arvostamme:

  • kokemusta opetus- ja ohjaustyöstä
  • hyviä vuorovaikutus- ja digitaitoja.

Hakijan tulee varautua työkokeeseen, jolla arvioidaan alan käytännön suoritusten hallintaa

Tarjoamme:

  • Monipuolisen ja vastuullisen tehtävänkuvan
  • Mahdollisuuksia kehittää pedagogisia menetelmiä, alan koulutusta sekä yritysyhteistyötä

Virkasuhteen kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaan. Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Valinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen ja rikosrekisteriotteen (L 504/2002). Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa otamme huomioon myös muut hakijat.

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Johanna Veijonen 044 9060 445

Hakemukset liitteineen tulee jättää 25.5.2020 klo 16.00 mennessä osoitteella Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymä, koulutusjohtaja Pirjo Hauvala, PL 119, 37601 VALKEAKOSKI, kuoreen merkintä “Talotekniikan päätoiminen tuntiopettaja” tai sähköpostilla: pirjo.hauvala@vaao.fi

TERVETULOA OPPIVAAN TIIMIIMME!