Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymän kiinteistöpalvelut hakee vakituiseen työsuhteeseen kiinteistönhoitajaa.

Tehtävänkuvaan kuuluu kuntayhtymän eri kiinteistöjen kokonaisvaltainen huolto ja hoito. Tehtävään liittyy myös päivystystehtäviä.

Kiinteistöhoitajan toimeen valittavalta edellytämme hyvää kiinteistöteknistä osaamista ja perehtyneisyyttä LVISA-tekniikkaan, hyviä tietoteknisiä taitoja, aktiivisuutta itsenäiseen työhön sekä joustavaa palveluasennetta kiinteistöpalvelutiimissä.

Arvostamme kiinteistönhoitajan, sähköasentajan tai LVI-asentajan ammatillista tutkintoa ja riittävää kokemusta kiinteistöhoidon tehtävistä ja kiinteistöautomaation hoidosta. Tehtävän hoitaminen edellyttää vähintään B -ajokorttia. Toivomme mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Odotamme sinulta yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä toivomme, että olet tulevaisuuteen katsova ja kehitysmyönteinen. Voit olla jo alan ammattilainen tai vasta valmistunut osaaja, tärkeintä on, että olet kiinnostunut työskentelemään vaihtelevissa työtehtävissä ja sinulla on halu kehittää omia taitojasi.

Työ alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Palkka TS:n mukaisesti. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Valinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen ja rikosrekisteriotteen (L 504/2002).Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan haastatteluiden yhteydessä.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla 21.8.2022 klo 12.00 mennessä osoitteeseen jari.sisso(at)vaao.fi. Merkitse sähköpostiviestin aiheeksi Hakemus/kiinteistönhoitaja. Aiemmat hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöesimies Ari Heikkinen, puh. 0400 905 931