ICT-asiantuntija

Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymän tukipalvelut hakee ICT-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

ICT-asiantuntijan tehtävään kuuluvat mm. laitteiden ja sovellusten hallinta, Service desk -toiminta sekä muut tietotekniset työt. Työnkuva sisältää esimerkiksi käyttöoikeuksien hallintaa, työasemien ja mobiililaitteiden ylläpitoa sekä käytön opastamista ja muuta loppukäyttäjien tukipalvelua. ICT-asiantuntija toimii tiiviissä yhteistyössä muun organisaation kanssa ja osallistuu tarvittaessa myös erilaisiin projekteihin.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva tutkinto. Hakijoilta toivotaan työasemien ja niiden lisälaitteiden tuntemusta, mobiililaiteosaamista ja hyviä valmiuksia työskennellä niin itsenäisesti kuin erilaisissa tiimeissä. Katsomme eduksi Microsoft-palveluiden laaja-alaisen osaamisen (M365, Azure, laitehallinta mm. SCCM, Intune, Autopilot) sekä tietoliikennetekniikan tuntemuksen.

Tärkeää on, että haluat oppia uutta ja osaamisen karttumisen myötä omaat näkemystä, jonka pohjalta kykenet tekemään ehdotuksia, löytämään ratkaisuja ja ymmärtämään järjestelmien keskinäisiä riippuvuuksia. Tehtävässä tarvitaan hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa ja asiakaslähtöistä työskentelytapaa.

Työ alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Valinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen ja rikosrekisteriotteen (L 504/2002). Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan haastatteluiden yhteydessä.

Lisätiedot: talous- ja hallintojohtaja Jari Sisso puh. 0400 590 088

Hakuaika päättyy 19.08 2022 klo 14.00. Huomioimme aiemmin saapuneet hakemukset.

Hakemukset hakuajan päättymiseen mennessä sähköpostilla osoitteeseen: jari.sisso(at)vaao.fi. (aihekenttään merkintä ICT-asiantuntija)