VAAO

24.10.2017

VAAO onnittelee Mari Lappalaista!

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Mari Lappalainen WorldSkills-kisoissa Abu Dhapissa vuonna 2017.
Kuva: WorldSkills

Mari Lappalainen kisasi maailman parhaiden maalareiden kanssa WorldSkills-kisoissa Abu Dhabissa.
Hän sijoittui hienosti Maalaus ja tapetointi-lajissa kuudenneksi ja ylsi taidoillaan Medallion for exellenceen. Siis maailman kuudenneksi paras maalari ja pohjoismaiden paras!

Ammattitaidon MM-kisat kilpailtiin 14.- 19.10. helteisessä Abi Dhabissa. Tuhat nuorta kilpaili 50 eri lajissa ja suomalaisia osallistui 24 eri lajiin. VAAO onnittelee Maria ja kaikkia kilpailijoita!

Mari Lappalainen valmistui maalariksi VAAOsta 2015. Samana keväänä hän kilpaili ammattitaidon SM-kisoissa ja nappasi äärimmäisen tiukassa kisassa hopeasijan. Kipinä kilpailemiseen jäi itämään ja hän valmentautui Ammattitaidon EM-kilpailuihin, jotka kisattiin Göteborgissa 30.11.- 4.12.2016. Jännittävän kisaviikon tuloksena oli 8. sija.

Abu Dhabin kisojen suorituspaikaksi oli rakennettu halliteltta. Sääolosuhteet; suuri ilmankosteus ja lämpötila, aiheuttivat paljon haasteita työtehtävistä suoriutumiseen. Mari onnistui tapetoinnin kokonaisuudessa erinomaisesti,
design-työn sabluunateksteistä tuli täydet pisteet, oven ruiskutyö onnistui hyvin ja muraalityöstä Mari suoriutui nopeasti.

Maria valmensi expertti, lajipäällikkö Kirsti Salo, huippuvalmennusyksikkö Turun ammattiopistosäätiöstä. Onnittelut myös valmentajalle!

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

VAAO kiinnosti yhteishaussa!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, vuoden 2022 VAAOlaisiksi valitut Anu Halttunen ja Mikko Siirilä seisovat portaikossa kukkapaketit kädessä ja hymyilevät kameraan.

VAAO

Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun