VAAO

16.1.2017

VAAO mukana järjestämässä Taitaja2017-semifinaaleja

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Bannerikuva Taitaja2017 SM-kilpailuista.

Ammatillisen koulutuksen suurin vuosittainen tapahtuma eli ammattiosaamisen SM-kilpailut, Taitajat, on tämän lukuvuoden osalta jo hyvässä vauhdissa. Taitaja2017-finaali käydään toukokuun puolivälissä Helsingin Messukeskuksessa. Sitä ennen kilpaillaan semifinaalit, joissa ratkotaan ketkä pääsevät Helsingin finaaliin kilpailemaan. Semifinaaleja järjestetään ympäri Suomea tammi- ja helmikuussa. Kaikkinensa VAAOlaisia on tämän vuoden semifinaaleissa mukana 28 opiskelijaa ja he kilpailevat yhdessätoista (11) eri kilpailulajissa.

VAAO on mukana myös kolmen Taitaja2017-semifinaalin järjestelyissä. Yhteistyössä Tredun kanssa VAAO järjestää Kauneudenhoito-lajin semifinaalin Tampereella Tredussa 25.1.2017. VAAOsta asiantuntijatyöryhmässä työskentelee lehtori Ritva Kipinä. VAAOn omissa tiloissa järjestetään helmikuussa Talonrakennus, kirvestyöt -lajin semifinaalit. Koko lajin semifinaalikoordinaattorina toimii VAAOn rakennusalan lehtori Kari Lehtinen ja hän vastaa kilpailujärjestelyistä.

Torstaina 26.1.2017 kaikilla kiinnostuneilla on mahdollisuus tulla katsomaan Yrittäjyyden semifinaalia Lempäälän Ideaparkkiin. Keskusaukiolla käytävä kilpailu on poikkeuksellisesti yleisölle avoin. Lempäälän semifinaaleihin osallistuu kuusi kolmen hengen yrittäjyysjoukkuetta kamppailemaan pääsystä Helsingin finaaliin. Kilpailulajin seuraamisen lisäksi paikalla on mahdollisuus tutustua VAAOn tarjoamiin jatkokoulutusmahdollisuuksiin. Tämä onkin oivallinen päivä esimerkiksi yläasteen opettajille ja opiskelijoille tulla viettämään mukava sekä tiedontäyteinen päivä Ideaparkissa. Kisapaikalla on myös Tyryn yläasteelta kuusi NY-yritystä esittelemässä toimintaansa sekä myymässä tuotteitaan ja/tai palveluitaan. Kilpailujärjestelyistä vastaa liiketalouden ja kaupan opettaja Jan Nigmann.

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

VAAO kiinnosti yhteishaussa!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Selfie kolmesta hiusalan opiskelijasta. Kaikki kolme katsovat ja hymyilevät kameralle.

VAAO

Taitaja2023 semifinaaleista kohti finaaliviikkoa!

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun