VAAO

9.4.2020

VAAO aloittaa noutoateriajakelun

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Kuvassa näkyy yksi käsi jossa on valkoinen hanska. Hän asettelee tomaatinpalaa ruuan päälle. Taustalla näkyy toisia samanlaisia ruoka-annoksia valkoisilla lautasilla.

VAAO aloittaa ensi viikolla maksuttomien aterioiden jakamisen ammatillisen perustutkinnon ja VALMA-koulutuksen opiskelijoille. Aterioita jaetaan kaksi kertaa viikossa niille VAAOn opiskelijoille, joilla on, ennen koronaviruksesta aiheutuneita poikkeusoloja, ollut oikeus maksuttomaan ruokailuun.

Opiskelijaravintolapalvelumme suljettiin, kun opinnoissa siirryttiin etäopetukseen. Kun koulutusta järjestetään etäopetuksena ja itsenäisenä opiskeluna, ei opiskelijoille muodostu lakisääteistä oikeutta maksuttomaan ateriaan, eikä koulutuksen järjestäjällä ole velvollisuutta tarjota maksutonta ateriaa. VAAO haluaa kuitenkin tällä tavalla tarjota mahdollisuuden noutoaterioihin. Aterioiden jakelua emme pysty järjestämään opiskelijoiden kotikuntiin.

Opiskelijat, joilla on oikeus maksuttomaan ateriaan, saavat Wilma-viestillä ohjeet aterioiden tilaamiseen ja noutamiseen. Myös opiskelijaravintolaan ilmoitetut erikoisruokavaliot onnistuvat, opiskelijan tulee ilmoittaa tieto erikoisruokavaliosta ohjeiden mukaisesti.

Opiskelijat tai heidän huoltajansa voivat noutaa ateriat kaksi kertaa viikossa VAAOlta. Aterioita noudettaessa on noudatettava wilmassa annettuja ohjeita ja erityisesti huomioitava, että lähikontaktien määrä pysyy vähäisenä ja me kaikki – opiskelijat ja henkilöstö – terveinä.

Koulutussopimuksella työelämässä tapahtuvan oppimisen aikana opiskelijat saavat normaalin ateriakorvauksen. Ateriakorvausta ja noutoaterioita ei voi saada yhtäaikaisesti.

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

VAAO kiinnosti yhteishaussa!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, vuoden 2022 VAAOlaisiksi valitut Anu Halttunen ja Mikko Siirilä seisovat portaikossa kukkapaketit kädessä ja hymyilevät kameraan.

VAAO

Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun