VAAO

16.2.2021

Taitajasemifinaaleissa onnistumisia, yksi pääsi finaaliin.

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Lähikuva kädestä joka näyttää peukkua ylöspäin.

Tietokoneet ja verkot: Tietokoneet ja -verkot semifinaaliin osallistui Elias Pietikäinen. Elias onnistui semifinaalipäivän haastavissa tehtävissä todella hienosti ja pääsi toukokuussa järjestettävään finaalin. Nyt jäädään jännityksellä odottamaan missä/miten finaali järjestetään. Kilpailuhuoltaja Henri Sihvonen.

Kauneudenhoitoala: Taitaja-semifinaalin osallistui kauneudenhoitoalalta toisen vuoden kaksoistutkintolainen Jenna-Julia Rantala. Kilpailutehtävissä heitettiin heti syvään päähän: ensimmäinen osuus videoitiin, painopistealueena asiakaspalvelu ja yrittäjämäinen ote. Kilpailutehtävinä olivat aamupäivällä ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä muotoilu ja iltapäivällä manikyyri. Upea semifinalistimme pärjäsi hyvin jännityksestään huolimatta. Kilpailuhuoltaja Ritva Kipinä.

Hiusmuotoilu: Taitaja2021 -semifinaalin lajissa hiusmuotoilu kilpailivat HIPE18 ryhmästä Noora Vintola ja Heli Träskman. Päivän aikana he tekivät kaksi mallinmukaista työkokonaisuutta harjoituspäille: Parturityö (hiustenleikkaus, parranmuotoilu, viimeistely) sekä Kampaajatyö (hiustenleikkaus, värjäys, kampaus). Molemmat kilpailijat suorittivat työkokonaisuudet omat tasonsa ylittäen. Alustavien tulosten perusteella finaalipaikka näyttäisi jääneen vain 8 pisteen päähän. Kilpailuhuoltaja Ritva Ikonen.

Yrittäjyys: Taitaja2021 -semifinaaleiden yrittäjyyslajissa VAAOn joukkueet (parilaji) kilpailivat kovassa seurassa Gradian sekä SEDUn kanssa. VAAOlla oli viisi kilpailevaa paria, jotka kaikki olivat merkonomiopiskelijoita. Toimeksiannossa pähkäiltiin uusia liikeideoita Lapin matkailun käyttöön haastavassa nykytilanteessa. VAAOn kilpailijaparit tekivät kautta linjan erittäin laadukasta työtä. VAAOn paras pari sijoittui seitsemänkymmenen kilpailijaparin joukossa sijalle kuusi. Kokonaisuutena VAAOn joukkueiden sijoitukset olivat erittäin hyviä valtakunnan tasolla (mm. sija kuusi sekä kaksitoista). Kilpailuhuoltaja Jan Nigmann.

Asiakaspalvelu ja myynti: Asiakaspalvelussa ja myynnissä pärjättiin tänä vuonna hyvin. VAAOn Kurt Laivuorelle tuloksena varasija. Mukana olivat myös toisen vuoden opiskelija Pinja Jaskari ja ensimmäisen vuoden opiskelija Ella Kauppinen, jotka tekivät hyvät suoritukset ja saivat hyvää harjoitusta tulevaa varten. Tässä vaiheessa julkaistiin vasta kärkikolmikko, joten muiden sijoitus ei ole tiedossa. Kilpailuhuoltaja Petri Kautto.

Visuaalinen myyntityö: Visuaalisen myyntityön kilpailupäivä sujui hyvin ja Alinan esillepano oli oikein hyvä. Pisteiden osalta jännitystä riittää. Viralliset tulokset saadaan ensi maanantaina. Kilpailijoita oli koko lajissa vain 13 ja finaaliin pääsee 5. Alina on toisen vuoden opiskelija ja oli jo viime vuonna mukana kisoissa. Selkeää kehitystä on havaittavissa jokaisella osa-alueella ja mikä tärkeintä sekä Alina että valmentaja olivat tyytyväisiä lopputulokseen. Finaalipaikka jäi saavuttamatta. Kilpailuhuoltaja Sanna Toijala.

Lähihoitajat: Kisat menivät hyvin ja opiskelijat olivat tyytyväisiä omaan tekemiseensä. Tehtävät olivat hyviä ja monipuolisia. Kisoissa oli 64 kilpailijaa joista 7 pääsi finaaliin. Reilu kymmenen pistettä jäi puuttumaan. Jatkokahinoissa emme siis ole. Hieno suoritus kuitenkin Anni Hirvasojalta ja Johanna Laihilaiselta. Kilpailuhuoltaja Pirkko Maatraiva.

Taitaja2021 – Oulu 18.–20.5.2021

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Selfie kolmesta hiusalan opiskelijasta. Kaikki kolme katsovat ja hymyilevät kameralle.

VAAO

Taitaja2023 semifinaaleista kohti finaaliviikkoa!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

VAAO kiinnosti yhteishaussa!

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun