Taitaja2019 semifinaaliuutisia

 

Taitaja2019 semifinaalien viikko on vielä käynnissä. Semifinaaleissa karsitaan pääsääntöisesti kunkin lajin kahdeksan parasta finaaliin. Osa lajeista on pari- tai ryhmätyöskentelyä, joten finaaliin pääseviä on useita.

VAAOn opiskelijoita kävi runsaasti semeissä ja semifinaaliuutisia on tullut ja tähän kootaan tuloksia.

Hiusmuotoilu

Taitaja 2019 hiusmuotoilun semifinaali käytiin Nivalassa. VAAOn Tiia Mäkinen HIPE17 ylsi suorituksellaan komeasti finaaliin!!

Kilpailijoita oli 36 ja heistä kahdeksan parasta ylsi finaalin. Tiia oli semifinaalissa 4. samalla pistemäärällä sijojen 2. ja 3. kanssa.

Visuaalinen myyntityö

Pajusen Ninon ja Ilomäen Annin kisailivat Vantaalla Jumbossa Visuaalisen myyntityön Taitaja-semeissä. Nino suoriutui finaaliin ja Anni oli Vantaan semin 9.

Asiakaspalvelu ja myynti

Asiakaspalvelu ja myynnin lajissa kisasivat Jokio Nea, Peltonen Julia, Sappinen Leo. Kaikki VAAOn opiskelijat mahtuivat viiden parhaan joukkoon, joten hieno suoritus koko kolmikolta. Kahdesta finaalipaikasta kisasi 15 opiskelijaa, ja yhteensä lajiin osallistui 60 opiskelijaa neljässä eri semifinaalissa ympäri Suomen.  Julia Peltonen lipekv17-ryhmästä oli ryhmässään ylivoimainen, hän voitti semifinaalin yli seitsemän pisteen erolla seuraavaan.

Lähihoitaja

Piippo Aada, Setälä Elena. Kisasuoritus jäi semifinaaleihin, mutta kilpailukokemusta karttui.

Yrittäjyys

(joukkuekilpailu) Ali-Jaakkola Manu, Heikkinen Ella, Helin Eevi, Huhtala Olivia, Kuosmanen Noora, Laivuori Kurt, Lehto Oskari, Lella Rosa, Majalahti Rasmus, Niittymäki Tino, Repo Julius, Salo Emilia, Skaffari Aapo, Syrjä Kimi, Vataja Matias. Joukkueet eivät päässeet finaaliin, mutta kokemusta karttui hyvin kaikille.

Taloushallinto

Nissi Hanna, Vartiainen Veera. Sekä Hanna että Veera suoriutuivat finaaliin.

Autonasennus

Jakka Kalle, Peltoniemi Iiris, Viik Vili, Vuorinen Kalle. Kalle suoriutui nelikosta finaaliin.

Taitaja2019 – Joensuu