Taitaja2018 -semifinaaliuutisia

Taitaja2018 -semifinaaleja käydään tällä hetkellä, ja semifinaalien tuloksia tippuu tasaiseen tahtiin

Sähköasennus: Semifinaali käytiin Järvenpäässä (Keuda). VAAOa edusti Joona Haavisto SVT 15 ja Eetu Virtanen SVT 15. Joona oli 5/19 ja Eetun sijoitus oli 13/19. Kolme parasta jatkoi finaaliin. Kaiken kaikkiaan semifinalisteja oli yli 50 opiskelijaa ja semejä käytiin kolmella eri paikkakunnalla (Järvenpää, Joensuu ja Oulu). Vahvaa suorittamista löytyi sähköltäkin!

Yrittäjyys: Joukkue Olivia Huhtala, Julius Repo ja Janna Jokila suoriutui upeasti ja raivasi tiensä semifinaalivoittajana Tampereen Taitaja-finaaliin. Myös toinen joukkue Julia Peltonen, Anni Louhoskari ja Anni Ilomäki oli erittäin tiukassa kisassa lähellä kärkipisteitä neljännellä sijalla. Jyväskylän semifinaalista, jossa  Kaikki opiskelijat olivat 1. vuoden opiskelijoita. Mahtava suoritus elokuussa opintonsa aloittaneelta porukalta.

Toisen vuoden kv-merkonomiopiskelijat Eevi Helin, Susanne Salo ja Samu Mikkola jatkavat samassa lajissa finaaliin Helsingin Suomen Liikemiesten Kauppaopistossa järjestetystä semifinaalista.

Visuaalinen myyntityö: Kansainvälisen kaupan merkonomiopiskelija Atte Pönkkä varmisti itselleen Taitaja2018-finaalipaikan voittamalla oman semifinaalinsa. Semifinaalit käytiin Joensuun Stadium Outletissä. VAAOn toinen semifinalisti ei yltänyt finalistien joukkoon.

Taloushallinto: Kolme VAAOn opiskelijaparia kilpaili ke 31.3. lajin 313 Taloushallinto Turun semifinaalissa. ä 34 kilpailijaparista kahdeksan parasta löydetty. VAAOn nuoret eivät kuuluneet tällä kertaa tähän 8. joukkoon. Kolme kilpailijaparia tekivät hienon kilpailusuorituksen sijoittuen mukavasti keskikastiin sijoille 20, 23 ja 24.

Asiakaspalvelu ja myynti: Ensimmäinen VAAOsta varmistunut finalisti on kv-merkonomiopiskelija Juho Hoikkanen. Juho lähtee puolustamaan viime vuoden SM-kultamitalia Tampereella käytävään finaaliin kilpailulajissa Asiakaspalvelu ja myynti. Juhon luokkakaveri Angelica Saari oli semifinaalin kolmas jääden juuri finaalin ulkopuolelle. Toisen vuoden kv-merkonomiopiskelija Leo Sappinen selvitti tiensä semifinaalin viidenneksi, eli vahvaa suorittamista koko kolmikolta.

Autonasennus: VAAO oli tänä vuonna pitkästä aikaa edustettuna taitaja-kilpailuissa myös lajissa autoasennus. Marraskuun lopussa järjestetystä esikarsintakokeesta semifinaaliin pääsi 16 kilpailijaa, joista yhtenä parhaista VAAOn opiskelija. Semifinaalit käytiin Joensuussa. Semifinaali koostui neljästä erillisestä tehtävästä. Eetu Perhola on varmistanut paikkansa finaalissa.

Taitaja2018 Tampere -tapahtuma järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 14.-17.5.2018

Taitaja2018