Taitaja2016 – hopeaa ja kuudes sija!

Opiskelijat kilpailivat ammattitaidon suomenmestaruuskilpailuissa Taitaja2016-tapahtumassa Seinäjoella. VAAOn opiskelijat Niklas Eskelinen, Jere Laaksonen ja Joel Haapamäki kisasivat tapahtumassa erinomaisin tuloksin. Niklas Eskelinen sai hopeaa asiakaspalvelu ja myynti-lajissa. Jere Laaksonen ja Joel Haapamäki sijoittuivat kuudensiksi cateringkokki-lajissa. Niklaksen valmentajana ja kisahuoltajana toimi lehtori Petri Kautto. Jeren ja Joelin valmentajana ja kisahuoltajana toimi lehtori Riitta Parviainen. Koko joukkueen huoltajana toimi Skills-koordinaattori Mia Salminen.

VAAO onnittelee kilpailijoita ja valmentajia huippumenestyksestä. Kilpailumenestys ei koskaan tule itsekseen, vaan se vaatii tietoa, taitoa, tahtoa, tunnetta ja tekemistä. Parhaimmillaan taitajakisat antavat elinikäiset muistot kisasta, paremmat työllistymismahdollisuudet, oman ammatillisuuden vahvistumisen ja paljon uusia kontakteja. Valmentajat saavat lisäksi paljon ajatuksia ja oivalluksia seuraavan vuoden valmennuksiin. VAAOn kisajoukkue tsemppasi hienosti läpi kolmen haastavan, antoisan ja opettavaisen kilpailupäivän. Seinäjoki kokosi ammatillisten oppilaitosten osaajat yhteen ja tarjosi huikeat kisapuitteet!

Seuraava tavoite on Taitaja2017-finaali, joka käydään toukokuussa 2017 Helsingissä. Toivottavasti ensi vuodenkin VAAOn Taitaja-joukkue täyttyy innokkaista osaajista monilta eri ammattialoilta, jotka pääsevät kilpailussa näyttämään VAAOlaista ammattiosaamista!

viimeninen kisapäivä pojat