VAAO

13.5.2016

Taitaja2016 – hopeaa ja kuudes sija!

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Kolme VAAOn oppilasta Taitaja kisoissa vuonna 2016. Kahdella oppilaalla on päällään kokin työvaatteet ja yhdellä oppilaalla on sininen kauluspaita ja siniset farkut.

Opiskelijat kilpailivat ammattitaidon suomenmestaruuskilpailuissa Taitaja2016-tapahtumassa Seinäjoella. VAAOn opiskelijat Niklas Eskelinen, Jere Laaksonen ja Joel Haapamäki kisasivat tapahtumassa erinomaisin tuloksin. Niklas Eskelinen sai hopeaa asiakaspalvelu ja myynti-lajissa. Jere Laaksonen ja Joel Haapamäki sijoittuivat kuudensiksi cateringkokki-lajissa. Niklaksen valmentajana ja kisahuoltajana toimi lehtori Petri Kautto. Jeren ja Joelin valmentajana ja kisahuoltajana toimi lehtori Riitta Parviainen. Koko joukkueen huoltajana toimi Skills-koordinaattori Mia Salminen.

VAAO onnittelee kilpailijoita ja valmentajia huippumenestyksestä. Kilpailumenestys ei koskaan tule itsekseen, vaan se vaatii tietoa, taitoa, tahtoa, tunnetta ja tekemistä. Parhaimmillaan taitajakisat antavat elinikäiset muistot kisasta, paremmat työllistymismahdollisuudet, oman ammatillisuuden vahvistumisen ja paljon uusia kontakteja. Valmentajat saavat lisäksi paljon ajatuksia ja oivalluksia seuraavan vuoden valmennuksiin. VAAOn kisajoukkue tsemppasi hienosti läpi kolmen haastavan, antoisan ja opettavaisen kilpailupäivän. Seinäjoki kokosi ammatillisten oppilaitosten osaajat yhteen ja tarjosi huikeat kisapuitteet!

Seuraava tavoite on Taitaja2017-finaali, joka käydään toukokuussa 2017 Helsingissä. Toivottavasti ensi vuodenkin VAAOn Taitaja-joukkue täyttyy innokkaista osaajista monilta eri ammattialoilta, jotka pääsevät kilpailussa näyttämään VAAOlaista ammattiosaamista!

viimeninen kisapäivä pojat

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, vuoden 2022 VAAOlaisiksi valitut Anu Halttunen ja Mikko Siirilä seisovat portaikossa kukkapaketit kädessä ja hymyilevät kameraan.

VAAO

Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä

Lue artikkeli Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun