VAAO

15.10.2018

Sisustusalan tutkinnot ovat uudistuneet

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Kuvassa kauniisti sisustettu nurkkaus.

VAAO on järjestänyt Sisustusalan ammattitutkinnon koulutusta jo useiden vuosien ajan. Sisustusalan ammattitutkinto muuttuu uusissa tutkinnonperusteissa 1.1.2019 Taideteollisuusalan ammattitutkinnoksi (sisustaja). Koulutukseen valittavalta edellytetään alan pohjakoulutusta (artesaani, suunnitteluassistentti tai muu soveltuva tutkinto) ja/tai työkokemusta (pintakäsittelyn tai sisustus-, myynti-  tai rakennusalan soveltuvista tehtävistä).

Täysin uutena VAAOn koulutustarjonnassa on  sisustusalan artesaanin (Taideteollisuusalan perustutkinto) koulutus, johon opiskelijaksi valittavalta ei edellytetä aiempaa alan koulutusta/työkokemusta. Koulutus soveltuu hyvin esimerkiksi alan vaihtajalle.

Sisustusalan koulutusten sisältöihin kuuluvat mm. alan asiakaspalvelu ja myyntityö, sisustusprojektien suunnittelu ja toteutus, tilojen stailaus sekä yrittäjyys. Sisustusalan koulutus antaa hyvät valmiudet toimia esim. asiantuntijana tai asiakaspalvelijana alan erikoisliikkeissä sekä toimia alan yrittäjänä. Sisustusalla työskentelevältä edellytetään estetiikan tajua, visuaalisuutta, trendien ja kulttuurien ymmärrystä, kädentaitoja sekä yrittäjähenkistä otetta.

Hakuaikaa molempiin koulutuksiin on marraskuun 28. päivään saakka, jonka jälkeen 4.12.2018 järjestetään kaikille koulutukseen hakeneille valintatilaisuus (ei lähetetä erillistä kutsua). Koulutukset alkavat 28.1.2019. Katso koulutusesitteistä tarkemmat tiedot.

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

VAAO kiinnosti yhteishaussa!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, vuoden 2022 VAAOlaisiksi valitut Anu Halttunen ja Mikko Siirilä seisovat portaikossa kukkapaketit kädessä ja hymyilevät kameraan.

VAAO

Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun