VAAO

29.8.2016

Sisustusalalla tapahtuu

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Kuvassa sisustusalanopiskelijoiden tekemä esillepano. Kuvassa näkyy huoneen nurkassa kahden istuttava pöytä, johon on laitettu musta pöytäliina. Tuolit pöydän ympärillä ovat vaaleat. Ikkunaan on aseteltu musta verho.

 

Sisustusalan opiskelijat ovat kesän aikana ahertaneet työssäoppimisen ja erilaisten projektien kimpussa. Esimerkiksi Kirjazz-tapahtuman ja musareiden kanssa yhteistyössä toteutetut suunnittelu- ja toteutusprojektit olivat erityisen antoisia ja opettavaisia kokemuksia monessakin mielessä.

Kirjazz-projektissa sisutusalan opiskelijat Maikku, Holly, Mirva ja Hanna loivat kokonaisuuden Kirjaslammen tanssilavalle, ja tapahtuman sisustus saikin paljon kehuja ja kiitoksia. Kierrätetyillä materiaaleilla loihdittu tunnelma istui tilaan ja ympäristöön täydellisesti!

Musareilla bändien bäkkäri-koppien suunnittelu alusta loppuun oli taas aivan omanlaisensa projekti. Takahuoneet olivat Ramirentin siirrettäviä taukotilakoppeja, ja jokainen sai toteuttaa omanlaisensa sisustuksen sekä sisälle että pienelle pihalle. Neljän Suora totesi Nooran tekemästä kopista Facebookissa videollaan että ”Tää on magee, tästä voisi moni ottaa oppia”!

Tänä syksynä odottaa taas monta uutta ja jännää projektia toteuttajiaan. Valkeakoski-talon perustukset on nyt valettu, ja sisustussuunnittelutiimikin aloittaa työnsä. Myös Suomen suurimman joulunäyteikkunan tiimi pääsee tositoimiin ihan näillä näppäimillä – ja siinähän tekemistä riittää! Ensin päästään kuitenkin imemään ideoita Habitareen..

Pääset tutustumaan Hollyn työssäoppimispäiväkirjaan täällä: hollynnaytto.blogspot.com 

Wilhelmiinan blogi löytyy osoitteesta: wilhelmiinastop.bogspot.com


musarit2

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

VAAO kiinnosti yhteishaussa!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, vuoden 2022 VAAOlaisiksi valitut Anu Halttunen ja Mikko Siirilä seisovat portaikossa kukkapaketit kädessä ja hymyilevät kameraan.

VAAO

Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun