Siirrymme etäopetukseen 16.-22.12.2020 väliseksi ajaksi

VAAOn varautumisryhmä päätti tänään, että siirrymme varotoimenpiteenä etäopetukseen 16.12.-22.12. väliseksi ajaksi. Tilanne Valkeakoskella on koronan suhteen mennyt huonompaan suuntaan. VAAOlla opiskelee sekä nuoria että aikuisia ja huomioimme tilanteen siirtymällä varmuuden vuoksi etäopetukseen. Opettajat ohjeistavat opiskelijoita etäopetukseen liittyen tiistaina 15.12. Joitakin opetuksia toteutetaan VAAOlla ja niistä opettajat ovat jo informoineet opiskelijoita, joita tämä koskee.

Työssäoppimispaikoilla opiskelijat ovat normaalisti hankkimassa osaamista, työpaikan ohjeistusten mukaisesti. VAAOn Varikko toimii normaalisti ja antaa ohjaustukea. Jos tarvitset tukea, ota yhteyttä Varikolle. Mahdolliset huoltajatapaamiset, moniammatilliset ryhmät ym. voidaan toteuttaa sovitusti, kunhan huolehditaan koronaturvallisuudesta. Tule kaikkiin tapaamisiin maski kasvoilla. Lounasta ei etäopetuspäivinä ole tarjolla.

Etäopetusjaksolta siirrytään joululomalle ja paluu lähiopetukseen tapahtuu 7.1.

Etäopetukseen siirtyminen on varotoimenpide koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Tällä hetkellä ei ole tiedossa, että VAAOn henkilöstössä tai opiskelijoissa olisi koronavirustartunnan saaneita. Syksyn aikana VAAOlla on ollut yksi koronatartuntatapaus, josta ei aiheutunut lisätartuntoja.

Kaikkien tulee huolehtia etäjakson aikana sekä opinnoistaan että omasta ja läheisten turvallisuudesta. Meidän kaikkien vastuulla on nyt se, saadaanko koronaa taklattua ja pääsemmekö menemään kohti normaalimpia aikoja. Maskit, käsihygienia, turvavälit, oikea yskimissuunta ja pienistäkin oireista koronatestiin – näillä toimilla vaikutamme yhdessä.

Tästä pääset lukemaan Valkeakosken kaupungin tiedotteen koronavirustilanteesta.