VAAO

14.12.2020

Siirrymme etäopetukseen 16.-22.12.2020 väliseksi ajaksi

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. VAAOn-punaisella taustalla valkoisella teksti: Siirrymme VAAOlla etäopetukseen.

VAAOn varautumisryhmä päätti tänään, että siirrymme varotoimenpiteenä etäopetukseen 16.12.-22.12. väliseksi ajaksi. Tilanne Valkeakoskella on koronan suhteen mennyt huonompaan suuntaan. VAAOlla opiskelee sekä nuoria että aikuisia ja huomioimme tilanteen siirtymällä varmuuden vuoksi etäopetukseen. Opettajat ohjeistavat opiskelijoita etäopetukseen liittyen tiistaina 15.12. Joitakin opetuksia toteutetaan VAAOlla ja niistä opettajat ovat jo informoineet opiskelijoita, joita tämä koskee.

Työssäoppimispaikoilla opiskelijat ovat normaalisti hankkimassa osaamista, työpaikan ohjeistusten mukaisesti. VAAOn Varikko toimii normaalisti ja antaa ohjaustukea. Jos tarvitset tukea, ota yhteyttä Varikolle. Mahdolliset huoltajatapaamiset, moniammatilliset ryhmät ym. voidaan toteuttaa sovitusti, kunhan huolehditaan koronaturvallisuudesta. Tule kaikkiin tapaamisiin maski kasvoilla. Lounasta ei etäopetuspäivinä ole tarjolla.

Etäopetusjaksolta siirrytään joululomalle ja paluu lähiopetukseen tapahtuu 7.1.

Etäopetukseen siirtyminen on varotoimenpide koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Tällä hetkellä ei ole tiedossa, että VAAOn henkilöstössä tai opiskelijoissa olisi koronavirustartunnan saaneita. Syksyn aikana VAAOlla on ollut yksi koronatartuntatapaus, josta ei aiheutunut lisätartuntoja.

Kaikkien tulee huolehtia etäjakson aikana sekä opinnoistaan että omasta ja läheisten turvallisuudesta. Meidän kaikkien vastuulla on nyt se, saadaanko koronaa taklattua ja pääsemmekö menemään kohti normaalimpia aikoja. Maskit, käsihygienia, turvavälit, oikea yskimissuunta ja pienistäkin oireista koronatestiin – näillä toimilla vaikutamme yhdessä.

Tästä pääset lukemaan Valkeakosken kaupungin tiedotteen koronavirustilanteesta.

 

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

VAAO kiinnosti yhteishaussa!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, vuoden 2022 VAAOlaisiksi valitut Anu Halttunen ja Mikko Siirilä seisovat portaikossa kukkapaketit kädessä ja hymyilevät kameraan.

VAAO

Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun