VAAO

13.11.2019

Palkittu Valkeakosken oppimisympäristön tunnistaminen on tehty yhteistyössä VAAOn kanssa

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Neljä henkilöä seisoo vierekkäin ja he kaikki katsovat kameraan. Heillä on kädessään punaiset ruusut ja juomalasit.

Valkeakosken Starttipaja ja Pietarsaaren Retro palkittiin ensiluokkaisesta työstä valtakunnallisen työpajayhdistyksen synergiaseminaarissa Tampereella 6-7.11.2019. Valkeakosken oppimisympäristön tunnistus oli ensimmäisten joukossa valmis ja esimerkillinen. Valkeakosken Starttipajalla voidaan nyt tunnistaa osaamista kaikkiin ammatillisiin perustutkintoihin kuuluvien Yhteisten tutkinnon osien osalta. Starttipajalla valmentautuja voi myös suorittaa yhteisiin tutkinnon osiin liittyviä lukion kursseja, jotka voidaan lukea hyväksi kun opiskelu ammattiopistossa alkaa. Valkeakosken oppimisympäristön tunnistaminen on tehty yhteistyössä VAAOn kanssa.

Valkeakosken Starttipajan oppimisympäristöön voi tutustua osoitteessa https://www.tpy.fi/kehittaminen/opinnollistaminen/oppimisympariston-tunnistaminen/

Kukituskuvassa vasemmalta Valkeakosken Starttipajan Kaisa Lahtinen, Työpajayhdistyksen asiantuntija Veijo Wienkoop, sekä Pietarsaaren Retrosta Sonja Jungar-Irjala ja Virpi Långbacka.

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, yhtymähallituksen puheenjohtaja pitää juhlapuhetta 70+2-juhlan kutsuvieraille.

VAAO

Juhlimme 70+2-vuotiasta VAAOa!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, kuvakollaasi pintakäsittelyopiskelijoiden työvaiheista Ukraina-talolla.

VAAO

VAAOn tärkeimmät talkoot keväällä 2022

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

VAAO kiinnosti yhteishaussa!

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun