VAAO

15.6.2017

Opiskelijavalinnan tulokset ovat täällä!

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Kuvassa käsi, joka näyttää peukkua sinistä taivasta vasten. Taivaalla vähän valkoisia pilviä.

Tervetuloa opiskelemaan uusi VAAOlainen! Olemme saaneet tiedot opiskelijavalinnoista ja ne löytyvät täältä . Meidän talo on täynnä Pirkanmaan parhaita porukoita ja on hienoa, että valitisit opiskelupaikaksesi juuri VAAOn. Posti tuo sinulle kirjeen valinnastasi, vahvistuspyynnön ja tukun muita ohjeita syksyä silmällä pitäen. Kerää voimia kesällä ja tule elokuussa aloittamaan oma urapolkusi VAAOssa.

Jos kävi niin, että jäit ilman opiskelupaikkaa, ei hätää. Suorahaku avaa myös ovia. Varsinaisten hakuaikojen ulkopuolella voi vapaaksi jääneitä opiskelupaikkoja hakea suoraan oppilaitoksesta. Katso lisää täältä.

Voit myös hakea suorahaussa, jos sinulla on toisen asteen tutkinto (ammatillinen tai lukio) tai opintosi ovat jääneet kesken. Katso lisää täältä.

Muista myös menossa oleva VALMA-haku! Lisätietoja VALMAsta löydät täältä .

Vapaita paikkoja voit kysellä suoraan meiltä vielä lukukauden alkupuolella. Yhteishaussa vapaaksi jääneitä tai peruutuspaikkoja voi hakea suorahaku-lomakkeella, jonka löydät täältä.

Lomakkeella voit hakea myös silloin, jos sinulla on keskeneräisiä opintoja ja haluat uuden startin opintielle. Hakemukset liitteineen toimitetaan osoitteeseen: Valkeakosken ammatti- ja aikuisopisto, opintotoimisto, PL 119, 37601 Valkeakoski

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

VAAO kiinnosti yhteishaussa!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, vuoden 2022 VAAOlaisiksi valitut Anu Halttunen ja Mikko Siirilä seisovat portaikossa kukkapaketit kädessä ja hymyilevät kameraan.

VAAO

Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun