Opiskelijaravintola FoodZone


Päätoimisessa perustutkintokoulutuksessa ja valmentavassa koulutuksessa opiskelijalla on oikeusmaksuttomaan ateriaan sellaisina päivinä, joina opiskelijan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma edellyttää opiskelijan läsnäoloa koulutuksen järjestäjän osoittamassa koulutuspaikassa. (Laki ammatillisesta koulutuksesta 531/2017 §100)

VAAOn opiskelijaravintola FoodZone tarjoaa VAAOn opiskelijoille ja henkilöstölle maistuvan lounaan jokaisena työpäivänä klo 10.30 – 12.00. Perustutkintokoulutuksen ja VALMAn opiskelijoille ateriointi on maksutonta. Muille VAAOn opiskelijoille aterian hinta on 5 €. Lounas sisältää lämpimän ruuan, salaatin, ruokajuomat ja -leivät.

Kasvissyöjän tulee ilmoittaa keittiölle, että noudattaa kasvisruokavaliota tai lounaan voi koota linjaston valinnasta. Päivittäin on tarjolla lämpimiä kasviksia, salaattia, riisiä/makaronia/perunoita (poikkeuksena keittolounaat) sekä leipää, maitoa ja levitteitä, jotka ovat vapaasti otettavissa.

Erityisruokavaliota noudattavien tulee toimittaa keittiölle etukäteen lääkärintodistus ja selvitys päivistä, jolloin ruokailee. Poissaoloista tulee ilmoittaa koulun keittiölle, puh. 044 906 0292.

Noudatamme ruokailussa hyviä tapoja. Ruokailun aikana ei käytetä pipoa, lippistä eikä ulkovaatteita.

Aamupuuro ma-pe klo 8.30-9.00 VAAOn opiskelijoille 4.8.2022 alkaen.

Ruokalista 28.-29.6.2022 klo 11-12 (Muutokset mahdollisia)

MaanantaiTiistaiKeskiviikkoTorstaiPerjantai
Lasagnette
pikkuporkkanat
vihreäsalaatti+
kurkku+ tomaatti
Suklaavanukas
Broilerkastike
uudet perunat
parsakaali
vihreäsalaatti+
vesimeloni
Jäätelötuutti

Ruokailuporrastus syksy 2023 (Lounasaika klo 10.30-12)
4.8.2022 alkaen

 

Maksullinen ateria

Aterian itse maksavat opiskelijat 5€/kpl (sis alv 14%). Ateriat ostetaan yksi kerrallaan Väinölän 2.krs kahvion kassalta. Ostokerrasta saa päiväkohtaisen viivakoodin jolla kuljetaan ruokalan portista ostopäivänä ja viivakoodi luetaan portilla olevalla lukulaitteella.

Ulkopuolinen ja vierashinta on 7€ (sis alv 14%). Ateriat ostetaan yksi kerrallaan Väinölän 2.krs kahvion kassalta. Ostokerrasta saa päiväkohtaisen viivakoodin jolla kuljetaan ruokalan portista ostopäivänä ja viivakoodi luetaan portilla olevalla lukulaitteella.