Opiskelijaravintola FoodZone


Päätoimisessa perustutkintokoulutuksessa ja valmentavassa koulutuksessa opiskelijalla on oikeusmaksuttomaan ateriaan sellaisina päivinä, joina opiskelijan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma edellyttää opiskelijan läsnäoloa koulutuksen järjestäjän osoittamassa koulutuspaikassa. (Laki ammatillisesta koulutuksesta 531/2017 §100)

VAAOn opiskelijaravintola FoodZone tarjoaa VAAOn opiskelijoille ja henkilöstölle maistuvan lounaan jokaisena työpäivänä klo 10.00 – 12.00. Perustutkintokoulutuksen ja VALMAn opiskelijoille ateriointi on maksutonta. Muille VAAOn opiskelijoille aterian hinta on 5 €. Lounas sisältää lämpimän ruuan, salaatin, ruokajuomat ja -leivät.

Kasvissyöjän tulee ilmoittaa keittiölle, että noudattaa kasvisruokavaliota tai lounaan voi koota linjaston valinnasta. Päivittäin on tarjolla lämpimiä kasviksia, salaattia, riisiä/makaronia/perunoita (poikkeuksena keittolounaat) sekä leipää, maitoa ja levitteitä, jotka ovat vapaasti otettavissa.

Erityisruokavaliota noudattavien tulee toimittaa keittiölle etukäteen lääkärintodistus ja selvitys päivistä, jolloin ruokailee. Poissaoloista tulee ilmoittaa koulun keittiölle, puh. 044 906 0292.

Noudatamme ruokailussa hyviä tapoja. Ruokailun aikana ei käytetä pipoa, lippistä eikä ulkovaatteita.

Ruokalista ajalle 22.-26.2.2021 (muutokset mahdollisia)

MaanantaiTiistaiKeskiviikkoTorstaiPerjantai
Kebabpata
riisi
amerikan kasvis
tomaatti-kurkku-
jäävuorisalaatti
Hedelmä
Lihamakarooni-
laatikko
ketsuppi
parsakaali
kaali-paprika-
suolakurkku-
salaatti
Mustikkahyve
Täysjyvä
kalaleike
perunasose
herneet
punajuuret
vihreäsalaatti+
maissi
Suklaavanukas
Hampurilais-
sämpylä
häränmureke-
pihvi
cheddarjuusto
hampurilais-
kastike
sinappirelish
suolakurkku
tomaatti+
vihreä salaatti
lohkoperunat
Persikka-
ananaspirtelö
Nakkikeitto
leipä sulatejuusto-
nappi
tomaatti / kurkku
Suklaapuuro

Maksullinen ateria

Aterian itse maksavat opiskelijat 5 €/kpl (sis. 14 % ALV), ateriat ostetaan 5-20 kpl erissä. Maksaminen: Väinölä-rakennus 3. krs palvelupiste ma-pe
klo 9:00-11:45.

Ulkopuolinen ja vierashinta on 7 €
(sis. 14% ALV).

Opiskelija/asiakas voi ostaa myös yhden aterian.