Lentopallo ja opiskelu tukevat toisiaan

Olen Saku Tuomivaara, Akaasta, opiskelen prosessinhoitajaksi

Valitsin prosessialan opiskelut kaverin innoittamana, hän opiskelee samalla mielenkiintoisella alalla.

Mielenkiintoisinta opiskeluissa on ollut se, että on heti alusta alkaen itse päässyt tekemään omaan alaan liittyviä käytännön töitä. Opettaja Erkki Murtoniemi on hyvin motivoiva ja innostava!

Opiskelujen lisäksi pelaan lentopalloa Lentopallon ykkössarjassa sarjakakkosena luuraavassa Lempo-Volleyssa. Minulla on harkkoja sekä aamuisin että illalla ja koulu on hyvin päästänyt aamuharkkoihin kuten myös iltaharkkoihin, jos bussi on lähtenyt aiemmin, etten muutoin olisi ehtinyt Lempäälään treeneihin. Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että olen itsenäisesti tehnyt kotona koulutehtäviä.

VAAO on suhtautunut hyvin myönteisesti urheilumenoihin, toki olen vastuullisesti hoitanut annetut tehtävät. Myös kotiväki näkee että, opinnot ja lentopallo sujuvat oikein mainiosti käsikädessä toisiaan tukien.

Tavoitteeni lentopallossa on olla jonain päivänä ihan ammattilainen. Tavoitteeni opiskeluissa on suorittaa ammattiopinnot samalla aikataululla kuin muut opiskelijat, päästä hyviin työharjoittelupaikkoihin ja aikanaan lentopallouran jälkeen työllistyä prosessialalle.

Sakun opettaja kertoo että, Sakun opinnot etenevät ihan mukavasti, vaikka harrastaa lentopalloa huipputasolla. Fyysinen kunto antaa potkua myös mentaalipuolelle, Henkinen ja fyysinen kunto ovat tasapainossa. Ihan mahtavaa!

Saku

Opiskelun ja huippu-urheilun yhdistäminen vaatii vastuullisuutta.