Opiskelijaravintola FoodZone


Päätoimisessa perustutkintokoulutuksessa ja valmentavassa koulutuksessa opiskelijalla on oikeusmaksuttomaan ateriaan sellaisina päivinä, joina opiskelijan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma edellyttää opiskelijan läsnäoloa koulutuksen järjestäjän osoittamassa koulutuspaikassa. (Laki ammatillisesta koulutuksesta 531/2017 §100)

VAAOn opiskelijaravintola FoodZone tarjoaa VAAOn opiskelijoille ja henkilöstölle maistuvan lounaan jokaisena työpäivänä klo 10.00 – 12.00. Perustutkintokoulutuksen ja VALMAn opiskelijoille ateriointi on maksutonta. Muille VAAOn opiskelijoille aterian hinta on 5 €. Lounas sisältää lämpimän ruuan, salaatin, ruokajuomat ja -leivät.

Kasvissyöjän tulee ilmoittaa keittiölle, että noudattaa kasvisruokavaliota tai lounaan voi koota linjaston valinnasta. Päivittäin on tarjolla lämpimiä kasviksia, salaattia, riisiä/makaronia/perunoita (poikkeuksena keittolounaat) sekä leipää, maitoa ja levitteitä, jotka ovat vapaasti otettavissa.

Erityisruokavaliota noudattavien tulee toimittaa keittiölle etukäteen lääkärintodistus ja selvitys päivistä, jolloin ruokailee. Poissaoloista tulee ilmoittaa koulun keittiölle, puh. 044 906 0292.

Noudatamme ruokailussa hyviä tapoja. Ruokailun aikana ei käytetä pipoa, lippistä eikä ulkovaatteita.

Ruokalista ajalle 21.-25.9.2020 (muutokset mahdollisia)

MaanantaiTiistaiKeskiviikkoTorstaiPerjantai
Boilerpyörykät
perunat
chilikermaviili-
kastike
lämmin kasvis
tuoresalaatti
Persikkakiisseli
Pinaattikeitto
kananmuna
sulatejuusto-
nappi
sämpylä
suolakurkku
ja tuore kurkku
Omenariisipuuro
Makkaravuoka
perunat
lämmin kasvis
tuoresalaatti Puolukkarahka
Kirkas lohikeitto
smetana, kapris
leikkele, tomaatti Mustikkakukko
ja vaniljakastike
Kinkkuperuna-
vuoka
lämmin kasvis
vihersalaatti Ruusunmarja-
jogurtti

Maksullinen ateria

Aterian itse maksavat opiskelijat 5 €/kpl (sis. 14 % ALV), ateriat ostetaan 5-20 kpl erissä. Maksaminen: Väinölä-rakennus 3. krs palvelupiste ma-pe
klo 9:00-11:45.

Ulkopuolinen ja vierashinta on 7 €
(sis. 14% ALV).

Opiskelija/asiakas voi ostaa myös yhden aterian.