Yhteiset tutkinnon osat

Yhteiset tutkinnon osat (YTO) kuuluvat kaikille ammatillista perustutkintoa suorittaville opiskelijoille.

Yhteiset tutkinnon osat (pdf)

Yhteisten tutkinnon osien suoritus (jatkuvan haun kautta aloittaneet 2018 -) (pdf)

Jatkuvan haun opiskelijoille suunnatut kesän 2020 YTO-verkkokurssit alkavat koronaviruksen aiheuttamista poikkeusoloista johtuen suunniteltua aiemmin.

AIKATAULU

Kesän eli 5. moduulin verkkokurssit alkavat jo 22.4.2020. Kursseja on aikaa suorittaa 31.7.2020 saakka. Kurssit arvioidaan 30.8.2020 mennessä.

ILMOITTAUTUMINEN 

Verkkokursseille voit ilmoittautua 9.4.2020 – 17.4.2020.

Ilmoittaudu kurssille Wilman etusivulla olevan tarjottimen kautta. Klikkaa kurssia -> osion väri muuttuu tumman harmaaksi -> tämä on merkki siitä, että olet ilmoittautunut kurssille. Erillistä viestiä ilmoittautumisista ei tule sähköpostitse tai Wilmaan.

Kursseille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 50 opiskelijaa/kurssi. ÄLÄ ilmoittaudu turhaan kursseille, sillä silloin viet aina jonkun toisen paikan. Katso Wilmasta Opinnot-välilehdeltä, mitä kursseja sinulla on suorittamatta. Jos tarvitset apua verkkokursseille ilmoittautumisessa, ota Wilma-viestillä yhteyttä ohjaaja Laura Tevalin-Kylä-Utsuriin. Jos sinulla on kurssista hylätty-merkintä, ilmoittaudu suoraan Kirsi Hallikkaalle Wilma-viestillä.

OHJEET KURSSIN SUORITTAMISEEN

22.4.2020 saat kurssin opettajalta Wilma-viestin, jossa kerrotaan kurssin käytänteistä. Opettajat päivystävät ennen kesää verkkokurssiensa tiimoilta ja ilmoittavat päivystysajat Wilma-viestissään.

APUA JA TUKEA

Lisäksi saat apua ja tukea verkkokursseihin juhannukseen saakka YTO-pajassa (toistaiseksi etänä) klo 9-14 välillä.  Ota yhteys ohjaaja Laura Tevalin-Kylä-Utsuriin Wilman kautta. Jos sinulla on kurssien etenemisen kanssa laajempia haasteita voit ottaa yhteyttä myös erityisopettaja Suvi Kauppilaan, Suvin tavoitat Wilma-viestillä.