VAAO

24.11.2016

Oivallista oppilaitosruokaa

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Kuvassa VAAOn ruokalan henkilökuntaa. Kuusi henkilöä seisoo rivissä ruokalassa ja katsoo kameraan.

VAAOn suurkeittiön elintarvikkeiden käsittely-, valmistus- ja tarjoiluprosessi luokiteltiin elintarvikevalvontasuunnitelmaan sisältyvässä tarkastuksessa korkeimpaan A-laatuluokkaan. Jo kolmena vuonna peräkkäin VAAOn keittiö on saanut Oiva-raportissa kaikista seurantakohteista täydet pisteet. Oiva-raportti on tullut käyttöön vuonna 2014. Elintarvikevalvontatarkastuksessa seurataan mm. keittiö- ja säilytystilojen yleistä siisteyttä, puhtautta ja järjestystä sekä kirjauksia omavalvontasuunnitelmaan. Omavalvontasuunnitelmaseurantaan kirjataan mm. elintarvikkeiden vastaanottolämpötilat, ruokien valmistus- ja tarjoilulämpötilat sekä otetaan näytteet kaikista ruuista myöhempää mahdollista tarkastusta varten. Viikoittain kirjataan siivoussuunnitelmanmukaiset viikkosiivoukset. Jokainen keittiön henkilökuntaan kuuluva tekee tarvittavan seurannan prosessissa omalla työalueellaan.

• Raaka-aineiden tilauksista aina asiakkaan lautaselle saakka koko prosessi on keittiöllämme huolella suunniteltu, toteutettu ja valvottu, kertoo suurtalousesimies Tuula Mäkinen VAAOsta.

• VAAOn suurkeittiö tarjoaa monipuolista kouluruokailusuositukset täyttävää ruokaa opiskelijoille ja lounaan lisäksi on tarjolla myös aamupuuro.

Oiva-raportti tuo elintarvikealan yritysten valvontatulokset kuluttajien tietoon sitä mukaa kun elintarvikevalvontaviranomaiset tekevät tarkastuksia. Oiva-raportin näet yrityksen sisäänkäynnin yhteydessä esim. oven vieressä, myyntitiskillä tai yrityksen internet-sivulla. VAAOssa Oiva-raportin löydät opiskelijaravintolan sisäänkäynnin vieressä olevalta ilmoitustaululta.

 

oiva-raportti
VAAOn oivallisen arvion ansainnut opiskelijaravintolan henkilökuntaa

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

VAAO kiinnosti yhteishaussa!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, vuoden 2022 VAAOlaisiksi valitut Anu Halttunen ja Mikko Siirilä seisovat portaikossa kukkapaketit kädessä ja hymyilevät kameraan.

VAAO

Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun