Nuorten koulutushaku:


Työelämäyhteistyö

Työelämän tarpeet ovat lähtökohtana niin koulutustemme suunnittelussa kuin opiskelun toteutuksessa. Yhteistyö työelämän kanssa on monipuolista ja etsimme jatkuvasti uusia kumppaneita sekä tapoja lähentää yhteistyötä työelämän kanssa.

Yritys- ja messuvierailut

Alan yrityksissä on usein viimeisin tieto, ja messuilta löytyy uusia tuulia. Lisäksi meillä käy usein vierailijoita yrityksistä kertomassa toiminnastaan ja siitä, mitä työelämä opiskelijoilta odottaa. Yritys- ja messuvierailut ovat tärkeä osa opintoja lähes kaikissa koulutuksissamme.

Vierailevat kouluttajat

Monet kouluttajistamme ovat päätyökseen alan töissä. Pidämme huolen siitä, että koulutusten sisältö on ajantasaista. Yritykset vierailevat myös tuotekoulutusten merkeissä.

Projektit

Teemme yhteistyöprojekteja työelämän kanssa. Projektien kautta opiskelijat pääsevät tekemään töitä ammattilaisten kanssa ja näkemään käytännön työn tekemistä.

Työssäoppiminen

Työssäoppiminen on keskeinen osa ammatillista koulutusta ja tärkeä väylä työelämään. Ammattiosaamisen näyttö on työelämän toimintakokonaisuus, joka suoritetaan pääsääntöisesti työssäoppimisen yhteydessä.

Print Friendly
JaaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

VIISI hyvää syytä opiskella VAAOssa

Tulokset

Vuonna 2016 tehdyssä vertailussa VAAO oli sarjassaan, suuret monialaiset oppilaitokset, Pirkanmaan paras ja koko maan 13. paras!

Ilmapiiri

VAAO sykkii elämää, innostusta ja tekemisen tahtoa.

Kaikki lähellä

Kaverit, kaupungit, koulut, opinnot ja muu keskeinen.

Tuntuma työelämään

Hyvät verkostot työelämään luodaan jo opiskeluaikana. VAAOn kautta löydät hyvät työssäoppimispaikat ja työpaikoilla näet alan uusimmat kuviot.

Hyvät tilat

Ajanmukaisissa oppimisympäristöissä ja aidoissa työtilanteissa opiskelu sujuu.