Nuorten koulutushaku:


Helppo olla ja tulla

Kun aloitat VAAOssa, et pähkäile uusien asioiden kanssa yksin. VAAOn henkilöstö ohjaa ja perehdyttää sinua ammattiin opiskelussa. Tutorit tukevat, opiskelijakunta vaikuttaa ja NAVIpiste on kiintopisteesi ja olohuoneesi poissa kotoa. VAAOssa saat varmasti apua! Hyvien liikenneyhteyksien varrella olevalle Campukselle tulet helposti, liikuit sitten bussilla, pyörällä tai autolla.

Viihtyisyys ennen kaikkea

VAAO tarjoaa hyvää ruokaa ja halpaa kahvia opiskelun polttoaineeksi. Modernit, tarkoituksenmukaiset tilat antavat taustatukea tulevaisuutesi rakentamiselle. Kaveripiirisi pysyy koossa, kun kaikki opiskelevat samalla kampusalueella alasta riippumatta.

Rakenna oma opiskelupolkusi

Kun opiskelu VAAOssa alkaa, alkaa samalla myös oman opiskelupolun suunnittelu. Tutkintorakenne on kaikille sama, mutta opintojen eteneminen, suoritustapa, sisältö ja vauhti vaihtelee. Oman polun rakentumiseen vaikuttavat aiemmin hankittu osaaminen, omat tavoitteet ja toiveet. Opiskelija voi valita opintoihinsa erilaisia polkuja tai vain osia niistä. Opinnot voivat edetä suoraviivaisesti A:sta B:hen ja joskus tarvitaan mutka C:hen.

Näiltä poluilta löydät informaatiota henkilökohtaistamiseen, ammattipolun tutkintorakenteen sekä muita polkuja, jotka saattavat risteillä opinnoissasi.

Print Friendly
JaaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

VIISI hyvää syytä opiskella VAAOssa

Tulokset

Vuonna 2016 tehdyssä vertailussa VAAO oli sarjassaan, suuret monialaiset oppilaitokset, Pirkanmaan paras ja koko maan 13. paras!

Ilmapiiri

VAAO sykkii elämää, innostusta ja tekemisen tahtoa.

Kaikki lähellä

Kaverit, kaupungit, koulut, opinnot ja muu keskeinen.

Tuntuma työelämään

Hyvät verkostot työelämään luodaan jo opiskeluaikana. VAAOn kautta löydät hyvät työssäoppimispaikat ja työpaikoilla näet alan uusimmat kuviot.

Hyvät tilat

Ajanmukaisissa oppimisympäristöissä ja aidoissa työtilanteissa opiskelu sujuu.