VAAO

8.12.2016

Nuoret tukevat nuoria!

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Ryhmäkuvassa vuoden 2016 opiskelijakunnan jäseniä. Kolme henkilöä istuu ja heidän takanaan seisoo rivissä kuusi henkilöä. Kaikki katsovat kameraan.

VAAOn opiskelijakunta organisoi vuosittain taksvärkkitapahtuman ja valitsee itse kohteen, jolle päivän tuotto luovutetaan. Opiskelijakunta haluaa olla mukana tukemassa nuorten eteen tehtävää työtä. Tänä vuonna opiskelijakunta lahjoitti tuotot kuntayhtymän alueen nuorisotilojen toimintaan. Kaikki nuorten eteen tehtävä työ on arvokasta ja on hienoa huomata, että ”kaveria ei jätetä”-meininki on voimissaan nuorten keskuudessa.

VAAO on luopunut joulukorttien lähettämisestä yhteistyökumppaneille ja lahjoittaa joulukortteihin varatut rahat vuosittain opiskelijakunnan valisemiin kohteisiin.

Tänään teimme hyvää yhdessä luovutimme rahat kuntien edustajille, joimme joulukahvit ja mikä tärkeintä – keskustelimme siitä, mitä nuorille kuuluu. Mahtavaa porukkaa meillä!

taksvarkki-2-2

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

VAAO kiinnosti yhteishaussa!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, vuoden 2022 VAAOlaisiksi valitut Anu Halttunen ja Mikko Siirilä seisovat portaikossa kukkapaketit kädessä ja hymyilevät kameraan.

VAAO

Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun