Museovierailu Myllysaaren museoon, oppaana VAAOsta juuri valmistuva merkonomi.

Viimeisenä syksyn lähipäivänään VAAOn LIPE230821 opiskelijat ja opettaja Pipsa Holma pääsivät tutustumaan Myllysaaren museoon Valkeakoskella. Siellä juuri VAAOsta merkonomiksi valmistuva Jaana Nuorela esitteli ryhmälle työssäoppipaikkaansa ja monipuolisia tehtäviään. Hän oli ollut mukana toteuttamassa mm. museokaupan uudistamista ja koululaisryhmien vierailuja.

Lisäksi hän oli ideoinut museon markkinointia ja kehittänyt toimintaa palvelumuotoilun keinoin. Jaanan työpaikkaohjaajana toiminut Satu Mutonen-Nummikoski oli erittäin tyytyväinen onnistuneisiin työssäoppijaksoihin. Opiskelija Jaana oli tuonut mukanaan uusia tuulia, joita jää museolle käytänteiksi jatkossakin.

Vierailuryhmää innosti myös museon vaihtuva näyttely vanhoista koulutauluista, aito gondoli sekä yläkerrassa olevan Suomen Jalkapallomuseon juuri avattu Huuhkajien pop-up näyttely. Syksyn aherruksen päätteeksi istahdettiin Juuso Waldenin pöydän ääreen nauttimaan glögiä ja muistelemaan syksyn mittaista yhteistä opiskelupolkua.

Osa ryhmästä osallistui vierailuun etänä Teamsin kautta. He kehuivat vierailua mielenkiintoiseksi.

Iltapäivä oli kaikkiaan erittäin onnistunut, kiitos siitä innostaville Sadulle ja Jaanalle sekä hyväntuuliselle opiskelijaryhmälle!

Kuvakollaasi VAAOn merkonomit myllysaaren museossa

Myllysaaren museo