VAAO

27.4.2017

Missä mennään, Valkeakoski-talo?

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Kaksi henkilöä tasoittaa valkoista seinää.

Hyvällä mallilla ollaan!

Valkeakoski-talolla ovat touhunneet huhtikuun ajan niin raksan pojat, sähkön pojat kuin sisustusalan tytötkin. Myös tasoitemies oli  menossa mukana!

Sisustusalan opiskelijat ovat hienosäätäneet pintoja ja hioneet. Seinäpintoja on maalattu, ja myös katon käsittelyä on ollut ohjelmassa. Maalit meille toimitti melkein paikallinen Coloria Oy Nokialta. Iso kiitos siitä, tuotteet ovat erinomaisia!

Innokkaimmat pääsivät harjoittelemaan myös vesieristyksen tekemistä ja laatoitusta Saken valvonnassa. Hienoa päästä tekemään oikeaan kohteeseen! ”Raksaelämästä” on tullut opittua monenmoista.

Stailaustiimi messutaloa varten oli saanut lopullisen kokoonpanonsa huhtikuun puolessa välissä. Tällä porukalla lähdetään miettimään messustailausta toisen sisu-tiimin aiemmin tekemän suunnitelman pohjalta. Työ on vasta alussa mutta ryhmä on erittäin innostunut. Tästä on päätetty tehdä korttelin mieleen jäävin talo! Keittiöön onkin jo päätetty toteuttaa jotain hieman tavallisesta poikkeavaa välitilaratkaisua…..

Jäämme jännityksellä odottamaan!

 

 

 

 

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO henkilö luokassa hymyilee kameraan, vaaleanpunainen huppari päällä. Taustalla toinen opiskelija hymyilee

VAAO

VAAO ja Taloushallintoliitto tiivistävät yhteistyötä

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, kuvakollaasi pintakäsittelyopiskelijoiden työvaiheista Ukraina-talolla.

VAAO

VAAOn tärkeimmät talkoot keväällä 2022

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

VAAO kiinnosti yhteishaussa!

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun